2013-11-12 12:33:08
Φωτογραφία για Ξάνθη: Δημ. Υπάλληλοι εξαφάνισαν τα Ι.Χ. τους για να γλιτώσουν τα τέλη!
Δυο δημόσιοι υπάλληλοι στην Ξάνθη φέρονται να έχουν βρει τον τρόπο να διαγράψουν τα οχήματά τους από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Μεταφορών, εξαφανίζοντάς... τα επί της ουσίας, και γλιτώνοντας φυσικά την καταβολή των τελών κυκλοφορίας αλλά και των αντίστοιχων φόρων.

Πρόκειται για υπόθεση που ήδη συζητείται εντόνως στην Ξάνθη, προκαλώντας πολλαπλά ερωτηματικά αλλά και ιδιαίτερο προβληματισμό. Σε επικοινωνία του ThrakiToday.com με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ξάνθης αυτός ανέφερε πως έχουν φτάσει στα αυτιά του κάποιες φήμες, τις οποίες χαρακτήρισε ως Ράδιο Αρβύλα μέχρι στιγμής, μιας και όπως τόνισε δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία. Επί της ουσίας ωστόσο οι πληροφορίες δεν διαψεύστηκαν.

Ερωτηθείς αναφορικά με το εάν αυτές οι φήμες ήταν αρκετές ώστε να προκαλέσουν έναν πρώτο έλεγχο, ο ίδιος σημείωσε πως για να διενεργηθεί κάποια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) η οποία θα μπορούσε να διαλευκάνει το τοπίο, πρέπει να υπάρξει καταγγελία, είτε έγγραφη είτε έστω προφορική, η οποία να αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, πράξεις και χρόνο τέλεσης αυτών.

Ωστόσο εύλογα γεννάται το ερώτημα γιατί δεν προχωρούν αυτεπάγγελτα οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί το βάσιμο των πληροφοριών που ήδη κυκλοφορούν εκτενώς και να υπάρξει μια πλήρης και ξεκάθαρη εξακρίβωση των όσων έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναίδεια πλειοψηφίας !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναίδεια πλειοψηφίας !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ