2013-11-12 13:24:10
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ : «ΚΟΛΑΣΗ» ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ!
Σίγουρος ότι οι Έλληνες φίλαθλοι θα δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία παρουσιάστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, μιλώντας σε Μέσο του ρουμανικού Τύπου.

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού για την πρώτη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο διεθνής μπακ των ερυθρόλευκων τόνισε πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αφήσουν τους Ρουμάνους να κερδίσουν το πρώτο ματς.

«Οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί και η ατμόσφαιρα που θα έχει το Καραϊσκάκη θα είναι μία κόλαση για τη Ρουμανία. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την εθνική σας ομάδα. Γνωρίζω, όμως, τον Μαρικά που είχε παίξει στη Σάλκε. Θα είμαστε αρκετά προσεκτικοί μαζί του, επειδή πρόκειται για δεινό σκόρερ. Ειλικρινά, δεν ξέρω που παίζει τώρα (!). Αλλά έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να μας κερδίσουν μέσα στην έδρα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος αμυντικός στη ρουμανική Gazeta.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ