2013-11-12 15:43:06
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ SUPER LEAGUE - ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τις πρώτες επαφές τους με εκπροσώπους ομάδων για ζητήματα ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων έκαναν τη Δευτέρα άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας.

Συναντήσεις με τους υπευθύνους ασφαλείας έξι ΠΑΕ είχαν χθες οι άνθρωποι της Super League με αντικείμενο συζήτησης την αναβάθμιση των παρεχόντων υπηρεσιών για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Η ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή:

Η Super League, στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών των ΠΑΕ-Μελών της και με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την ασφαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, πραγματοποίησε σήμερα τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ Εργοτέλης, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και Πλατανιάς.

Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν από τους υπεύθυνους ασφαλείας της διοργανώτριας αρχής επικεντρώθηκαν στις προϋποθέσεις, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα των υπεύθυνων και του προσωπικού ασφαλείας των ΠΑΕ, τις συμβατικές υποχρεώσεις των ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security), τα σχέδια ασφαλείας και διοργάνωσης αγώνα, καθώς και ασφαλούς εκκένωσης των γηπέδων, όπως και τις μετακινήσεις φιλάθλων, με βάση το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο.


Ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία των στελεχών των ΠΑΕ Άρης, Βέροια, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και SKODA Ξάνθη, ενώ θα ολοκληρωθεί με τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ Καλλονή, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός.

Ο γενικός διευθυντής της Super League Μιχάλης Αναγνώστου δήλωσε: «Λαμβάνοντας υπόψη μας τις πραγματικές συνθήκες διοργάνωσης και διεξαγωγής των αγώνων, ανταλλάζουμε απόψεις με τους αρμόδιους όλων των ΠΑΕ, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και ενημέρωση όλων των πλευρών. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα επίπεδα ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων της Super League, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη μας τις χωροταξικές ιδιαιτερότητες των γηπέδων που χρησιμοποιούν οι ομάδες, όπως την πυκνότητα του αστικού ιστού, τη γειτνίαση με άλλες υποδομές και την εν γένει κατάσταση των γηπέδων. Στόχος μας είναι η σταδιακή βελτίωση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών ασφαλείας προς τους φιλάθλους, μέσα από τη συνεργασία και την εφαρμογή κοινά αποδεκτών κανόνων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ