2013-11-12 16:10:02
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΤΟΡ-25 ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου απέχει μερικές εβδομάδες, αλλά ήδη πολλές ομάδες έχουν... στοχεύσει τους παίκτες τους οποίους εξετάζουν. Ιδιαίτερα στην Αγγλία γίνεται παρέλαση διάφορων ονομάτων που απασχολούν τους συλλόγους του νησιού και μέσα σε αυτά είναι και εκείνο του Κώστα Μήτρογλου.

Η ιστοσελίδα "bleacherreport.com" παρουσιάζει σε ένα μοναδικό slide show τους 25 παίκτες που έχουν αναμιχθεί σε μεταγραφικά σενάρια των αγγλικών ομάδων και στεκόμενη στο κείμενο για τον «πιστολέρο» του Θρύλου, τονίζει. «Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μάτοκ της Mirror, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου είναι μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ για τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος έχει σκοράρει 26 φορές σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, ενώ έχει επίσης άλλα τρία σε τέσσερα ματς στο Champions League. Ο Μάτοκ ισχυρίζεται ότι ο κόουτς της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς έχει βλέψεις για τον Μήτρογλου, που ίσως να έρθει στο Άνφιλντ για 6 εκατ. λίρες».


Οι υπόλοιποι 24 της ιστοσελίδας που αναμένεται να απασχολήσουν το νησί τον Ιανουάριο είναι οι: Μπα (Τσέλσι), Μπεραχίνο (Μπρόμιτς), Μανγκαλά (Πόρτο), Ραμίρες (Σαουθάμπτον), Σέζαρ (ΚΠΡ), Κάπελ (Σπόρτινγκ), Ροντρίγκες (Σαουθάμπτον), Μπανέγκα (Βαλένθια), Λέσκοτ (Μάντσεστερ Σ.), Χουλκ (Ζενίτ), Ινς (Μπλάκπουλ), Ερνάντες (Μάντσεστερ Γ.), Ενκουλού (Μαρσέιγ), Καμπαγιέ (Νιουκάστλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μ.), Κόκε (Ατλέτικο), Κεντίρα (Ρεάλ Μ.), Ελ Σαραουί (Μίλαν), Μπέινς (Έβερτον), Κοεντράο (Ρεάλ Μ.), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γ.), Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ) και Σουάρες (Λίβερπουλ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ