2013-11-12 16:59:10
Φωτογραφία για Μιλάμε για απίστευτους τύπους...
Γράφει ο Κάσσανδρος

Κανονικά είχα σχεδιάσει ένα κείμενο , για την "δεδηλωμένη" με μισή καρδιά, που πήραν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, με σενάρια για την επόμενη μέρα.

Διότι το γιατί χαίρονται ακριβώς οι της συμπολιτεύσεως δεν δύναμαι να αντιληφθώ.

Πείσθηκαν , λέει, οι ...πεπεισμένοι για την ορθότητα της κυβερνητικής πολιτικής και ομαδικά ´εριξαν "όχι" στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ορθότητα που δεν κατανόησαν οι μυριάδες άνεργοι της τελευταίας τετραετίας, οι έμποροι που έβαλαν λουκέτο και οι άγρια φορολογηθέντες.

Τι αυτογκόλ ακριβώς έβαλε ο κ. Τσίπρας, πάλι δυσκολεύομαι να δω διότι η ψηφοφορία θα ξεχαστεί. Ξεχάστηκε ήδη, ενώ την πείνα και τη δυστυχία και να θέλεις να τις ξεχάσεις δεν σ αφήνουν τα χρέη και η οικογένεια που γκρινιάζει.

Τέλος πάντων το κείμενο αναβάλλεται λόγω της εικόνας της Βουλής.

Τι απίθανοι τύποι ειναι αυτοί οι βουλευτές που αφού έριξαν τους ...δεκάρικους για τις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα, άφησαν τα έδρανά τους για να δουν τον...Τσορι Ντομίνγκες και τον Χολεμπας, τον Τζιώλη και τον Λίνο σε ένα υποτιθέμενο ντέρμπι, ενός υποτιθέμενα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος του οποίου τον πρωταθλητή τον ...μάθαμε πριν ανοίξουν τα σχολεία. Η εικόνα της Βουλής ήταν απογοητευτική. Ούτε οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν γέμισαν την δική τους κερκίδα και μου θέλανε και μομφή.

(Άσχετο: Κάντε κάτι! Ο πρωταθλητής βγαίνει τον Οκτώβριο και η φιέστα θα γίνει του χρόνου το Μάιο; Ακόμα και ο Σάββας Θεοδωρίδης θα πλήξει. Εγώ αν ήμουν Ολυμπιακός θα έστελνα τη φάτσα μου με φαξ στο Καραισκάκης, παρά να γιορτάσω στο γήπεδο...του χρόνου).

Οι μόνοι συνεπείς είναι οι βλοσυροί της Τρόικα που έρχονται για το παραδάκι και οι δανειστές μας. Στην ώρα τους. Όλα τα θυμούνται οι τσιφούτηδες. Σαν τον γερο Λαδά, τον Δήμο Σταρένιο.
news4all.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ