2013-11-12 18:00:17
Φωτογραφία για Η Τζ. Ρόμπερτς για τη Χίλαρι Κλίντον, τα social media και τα Όσκαρ
Φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο, η Τζούλια Ρόμπερτς με natural look πόζαρε στο φακό του περιοδικού Marie Claire τα ατελείωτα πόδια της και παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία "August: Osage County", που θα προβληθεί το Δεκέμβριο στις αίθουσες, και λέγεται πως θα είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου στη φετινή τελετή των κινηματογραφικών βραβείων.

Αν πράγματι το κερδίσει θα είναι το δεύτερο. Το πρώτο της το απέσπασε το 2000 για το ρόλο της Έριν Μπρόκοβιτς.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως τώρα πια δεν την απασχολεί αν θα επιστρέψει σπίτι με το χρυσό αγαλματίδιο.

"Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ηθοποιός, που να μην θέλει να κερδίσει Όσκαρ", επισήμανε και πρόσθεσε:

"Πλέον, όμως, έχω μεγαλώσει και έχω καταλάβει πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου, που μπορούν να με γεμίσουν χαρά, ικανοποίηση και να με κάνουν να αισθανθώ πλήρης".


Η 46χρονη σταρ είναι παντρεμένη με το Ντάνι Μόντερ και είναι μητέρα τριών παιδιών. Όπως τόνισε η οικογένειά της είναι το παν για εκείνη, κάτι το οποίο είδε στη Χίλαρι Κλίντον και εκτίμησε ιδιαιτέρως.

"Τη γνώρισα, όταν της έκανα συνέντευξη, στο πλαίσιο αφιερώματος του περιοδικού OWN κι έγινε η προσωπική μου ηρωίδα! Είναι μία εξαίρετη γυναίκα, μία αφοσιωμένη μητέρα και μία φιλάνθρωπος με έντονη δράση", είπε η Ρόμπερτς για τη σύζυγό του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Τέλος, η Χολιγουντιανή ηθοποιός αποκάλυψε το λόγο που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα social media.

"Δεν έχω Facebook, ούτε Twitter. Δεν με αφορούν. Οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στα μέσα δικτύωσης και απολαμβάνουν μια εικονική, ψεύτικη ζωή. Προτιμώ την τετ α τετ επαφή", εξήγησε.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ