2013-11-12 20:19:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στα μαχαίρια ιδιοκτήτες λεωφορείων με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ
Στην επιστολή του προς τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ ο οδηγός και μέτοχος Ηλίας Οικονομόπουλος, ο οδηγός και μέτοχος στο ΚΤΕΛ τονίζει:

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

Με έκπληξη διάβασα στον ημερήσιο τοπικό Τύπο του Σαββάτου ότι παρά την πρόσφατη απόφαση της Γ.Σ. περί μη πραγματοποιήσεως σχολικών δρομολογίων μέχρι την ολοσχερή εξόφληση των οφειλών της Πολιτείας προς την εταιρία μας, ήρθατε σε συμφωνία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και η εταιρία μας εκτελεί σχολικά δρομολόγια από σήμερα 11-11-2013. Περιττό να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχετε λάβει μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα, παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις.

Με την παρούσα καταγγέλλω την αυταρχική συμπεριφορά σας, και την περιφρόνηση του συνόλου των μετόχων. Με την συμπεριφορά αυτή αποδεικνύεται ότι δεν υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των μετόχων και της εταιρίας, αλλά άλλους σκοπούς. Η συμπεριφορά σας αυτή είναι επικίνδυνη για το παρόν και το μέλλον της «ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Α.Ε.», αφού ενδίδει σε συμφέροντα που δεν προστατεύουν τα συμφέροντα των μετόχων, η άποψη των οποίων εκφράζεται κυριαρχικά μεσα από της αποφάσεις της Γ.Σ.


Κύριε Αντιπρόεδρε, Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί αγνοήσατε την απόφαση της Γ.Σ. Αναλογισθείτε τις ευθύνες σας απέναντι στους μετόχους.

Σας καλώ να συγκαλέσετε άμεσα την έκτακτη Γ.Σ. που σας έχει ενυπογράφως ζητηθεί από τους μετόχους της εταιρίας και να φροντίσετε στο μέλλον για την τήρηση του νόμου και του καταστατικού της εταιρίας.

μέτοχος Ηλίας Οικονομόπουλος, ο οδηγός και μέτοχος στο ΚΤΕΛ τονίζει:ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,Με έκπληξη διάβασα στον ημερήσιο τοπικό Τύπο του Σαββάτου ότι παρά την πρόσφατη απόφαση της Γ.Σ. περί μη πραγματοποιήσεως σχολικών δρομολογίων μέχρι την ολοσχερή εξόφληση των οφειλών της Πολιτείας προς την εταιρία μας, ήρθατε σε συμφωνία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και η εταιρία μας εκτελεί σχολικά δρομολόγια από σήμερα 11-11-2013. Περιττό να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχετε λάβει μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα, παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις.Με την παρούσα καταγγέλλω την αυταρχική συμπεριφορά σας, και την περιφρόνηση του συνόλου των μετόχων. Με την συμπεριφορά αυτή αποδεικνύεται ότι δεν υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των μετόχων και της εταιρίας, αλλά άλλους σκοπούς. Η συμπεριφορά σας αυτή είναι επικίνδυνη για το παρόν και το μέλλον της «ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Α.Ε.», αφού ενδίδει σε συμφέροντα που δεν προστατεύουν τα συμφέροντα των μετόχων, η άποψη των οποίων εκφράζεται κυριαρχικά μεσα από της αποφάσεις της Γ.Σ.Κύριε Αντιπρόεδρε, Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί αγνοήσατε την απόφαση της Γ.Σ. Αναλογισθείτε τις ευθύνες σας απέναντι στους μετόχους.Σας καλώ να συγκαλέσετε άμεσα την έκτακτη Γ.Σ. που σας έχει ενυπογράφως ζητηθεί από τους μετόχους της εταιρίας και να φροντίσετε στο μέλλον για την τήρηση του νόμου και του καταστατικού της εταιρίας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ