2013-11-13 00:50:03
Φωτογραφία για Η Αγγελική Νικολούλη εξιχνίασε την 20η δολοφονία στα 18 χρόνια της εκπομπής της!
Η μεγάλη προσφορά της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής της, συνεχίζεται και οδεύει προς την τρίτη δεκαετία της! Σήμερα, το ZAPPIT φέρνει στο...φως, άλλη μια υπόθεση την οποία έλυσε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας -δυστυχώς- μια δολοφονία Με τη μεθοδική και επίμονη έρευνα το «Φως στο Τούνελ» συνέβαλε στο να εξιχνιαστεί ένα ακόμα έγκλημα, που είχε δηλωθεί στις Αρχές σαν απλή εξαφάνιση. Πρόκειται για την εικοστή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στα δεκαοχτώ χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της εκπομπής.

Η εξαφάνιση της Ελένης Μπόνια 52 χρόνων, από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, διαλευκάνθηκε με την ομολογία του δράστη, αμέσως μετά την προβολή της εκπομπής την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως από την πρώτη στιγμή των ερευνών η Αγγελική Νικολούλη είχε εντοπίσει τη συμμετοχή στην υπόθεση του συγχωριανού της άτυχης μητέρας . Η εκπομπή τον βρήκε στο χωριό και κατέγραψε με την κάμερα τις δηλώσεις του. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι την κάλεσε στο τηλέφωνο λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί και εμφάνισε σαν άλλοθι την οικογένεια του. Είπε ότι εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου, είχε πάει με τους δικούς του σε μια ταβέρνα και μετά επέστρεψε σπίτι του να ξεκουραστεί.


Το "Τούνελ" εντόπισε στην έρευνα του την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του δράστη. Όταν είδε τη φωτογραφία της Ελένης Μπόνια στις ανακοινώσεις που σε πρώτη φάση έκανε η εκπομπή, επικοινώνησε ανώνυμα από καρτοτηλέφωνο με τους συγγενείς της. Ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος της Ελένης, βρίσκονται μαζί στη Γερμανία και για το λόγο αυτό να μην την ψάχνουν στο «Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε συνεχώς εκκλήσεις στους κατοίκους του χωριού να μιλήσουν για ν ’ανάψει το φως. Μάρτυρες επικοινώνησαν με το «Τούνελ» και ο δρόμος για την εξιχνίαση άνοιξε!

Η συμμετοχή των εθελοντών!

Συγκινητική είναι η συμμετοχή των εθελοντών του «Τούνελ». Με την άμεση κινητοποίηση τους συμβάλουν σημαντικά ώστε να βρεθούν και να βοηθηθούν από ειδικούς συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, κυρίως από ανεργία.

Κάθε Παρασκευή βράδυ φίλοι τηλεθεατές της εκπομπής, απλοί πολίτες, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και άλλες υπηρεσίες , αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ , βγαίνουν στους δρόμους ψάχνοντας ανήμπορους αγνοούμενους. Ομάδες ειδικών επιστημόνων από όλη την Ελλάδα, προσφέρονται αφιλοκερδώς να τους υποστηρίξουν ψυχολογικά, ενώ κοινωνικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους βοηθήσουν.

Χαρακτηριστικά είναι τα πρόσφατα παραδείγματα της άστεγης μητέρας από το Αιγάλεω, που εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της , της νεαρής Μαργαρίτας που βρέθηκε μέσα στη νύχτα στον Πειραιά ταλαιπωρημένη, της Στέλλας που βρήκαν ομάδες εθελοντών της εκπομπής στο Facebook, και πολλών άλλων ανήμπορων γερόντων.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της που συνεχίζουν παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις μεγάλες δυσκολίες πολλών υποθέσεων...

Πηγή: zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ