2013-11-13 08:00:09
Φωτογραφία για Θοδωρής Μαραντίνης: «Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι παντρεμένος!»
O τραγουδιστής των Onirama ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για τη Σίσσυ Χρηστίδου, το νέο μέλος της οικογένειας τους και για το μυστικό του γάμου τους

«Πολλές φορές ξεχνάμε ότι είμαστε παντρεμένοι. Αυτό συζητούσαμε με τη Σίσσυ ότι έχουμε μείνει στο στάδιο πριν από το γάμο. Ξέρω ότι είμαστε ζευγάρι, ξέρω ότι είναι ο άνθρωπος μου αλλά έχουμε αποφύγει αυτό το "μεγαλίστικο" του γάμου» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης που βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του πρωινού του ΑNT1.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν παραμένουν ερωτευμένοι με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπως ήταν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, ο τραγουδιστής των Onirama δήλωσε: «Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε περισσότερο ερωτευμένοι από ότι πριν. Η αγάπη είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Με τα παιδιά αυτό ενισχύεται!» είπε.

Όπως εκτιμά ο ίδιος ο τραγουδιστής, η φλόγα στη σχέση τους διατηρείται ζωντανή λόγω της απόστασης: «Βοηθαει πολύ ότι λείπω συχνά από το σπίτι!» δήλωσε.

Όσο για το αν ζηλέυει ο ένας τον άλλον, ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε πως η ζήλια υπάρχει στη σχέση τους και είναι αμφίδρομη.

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελληνικό Παράδοξο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελληνικό Παράδοξο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ