2013-11-13 12:00:06
Φωτογραφία για Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» - Δείτε τα αποτελέσματα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ράλλυ Σπριντ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

Τον αγώνα που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος και στο έπαθλο Πελοποννήσου, παρακολούθησαν πολλοί θεατές που απόλαυσαν θεαματικά αγωνιστικά περάσματα σε μια υπέροχη διαδρομή στον μαγευτικό Πάρνωνα.

Στο Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» πήραν εκκίνηση 40 πληρώματα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα 28. Θεαματικοί και αποτελεσματικοί οι Βασίλης Βαλούρδος – Πέτρος Κωστούρος (Subaru Ιmpreza) από το Ναύπλιο, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όντας ταχύτεροι στα 2 από τα 3 περάσματα της Ειδικής Διαδρομής των 12 χλμ.

Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Κυπελλούχοι Χώματος πλέον, Κωνασταντίνος Χαλιβελάκης - Μάριος Τσαούσογλου (Mitsubishi Lancer EVO IX). Το πλήρωμα από την Αθήνα οδήγησε έξυπνα και μετρημένα, χωρίς περιττά ρίσκα, με σκοπό την εξασφάλιση του Πανελλήνιου τίτλου, ενώ ως παράλληλο όφελος κατέκτησαν και το Έπαθλο Πελοποννήσου.


Την τριάδα συμπλήρωσαν οι ταχύτατοι Σταμάτης Παντιέρας – Βάσω Κουρτίδου (Mitsubishi Lancer EVO), οι οποίοι μάλιστα ήταν ταχύτεροι στο 3ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, αφού ο οδηγός όσο πιο πολύ συνηθίζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου τόσο κερδίζει σε ρυθμό.

Αξίζει αν σημειωθεί πως στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενες Καρυές Λακωνίας το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κ. Μάνωλης Χαλιβελάκης.

Με όλους τους αγωνιζομένους, τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους εκπροσώπους των χορηγών να μιλούν με τα καλυτέρα λόγια για τη φετινή διοργάνωση, το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για του χρόνου με το επερχόμενο 2ο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» της Λ.Α.Σ. να δεσμεύει από τώρα τη λέσχη στο να εκπονήσει και να παρουσιάσει μια αγωνιστική εκδήλωση υψηλότερων απαιτήσεων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα.
[ΟΜΑΕ]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ