2013-11-13 12:18:06
Φωτογραφία για Κλειστό παραμένει εδώ και 4 χρόνια το νέο κτίριο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής
Κλειστό παραμένει εδώ και 4 χρόνια το νέο κτίριο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής ..

Ένα Ολοκαίνουργιο σχολείο, πραγματικό στολίδι στην πόλη της Αγίας Παρασκευής , που αν λειτουργήσει, θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τις ανάγκες των σπουδαστών της Αγίας Παρασκευής, άλλα και των γύρω Δήμων. Το έργο αυτό έχει τελειώσει κατά 85% και είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του...Όμως από ότι βλέπετε στις εικόνες δυστυχώς το έργο έχει «κολλήσει». Παραμένει , εδώ και τέσσερα Χρόνια, παρά τις κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις τριών(3) Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος ρωτά προς πάσα Κατεύθυνση: Για ποιους λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα η κατασκευή του νέου κτιρίου του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής;

Το θέμα Ξανάρχεται στην επικαιρότητα από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Αγίας Παρασκευής Φώτη Αλεξόπουλο, αφού όπως Δηλώνει , παρά τις ερωτήσεις των Βουλευτών Κυριάκου Μητσοτάκη (Ν.Δ) και Γιάννη Κουρακου και Νίκου Σταυρογιαννη ( Νέα Μέρα) , Το κτίριο μέχρι σήμερα δεν έχει τελειοποιηθεί στο 100%...


Ο κ. Αλεξόπουλος Καταγγέλλει: Oτι εκτός τις ερωτήσεις των Βουλευτών, έχουν υπάρξει και συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ο.Σ.Κ, ο οποίος τους είχε διαβεβαιώσει ότι το πρόβλημα που υπήρχε με τον εργολάβο, θα αποκατασταθεί σύντομα και η πόλη της Αγίας Παρασκευής και οι μαθητές, σύντομα θα έχουν έναν δικό τους Ιδιόκτητο χώρο Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όμως το Ε.Π.Α.Λ δεν άνοιξε τις πόρτες του, ποτέ για τους μαθητές των τεχνικών σχολών.. Το παράδοξο είναι ότι συνεχίζουμε να πληρώνουμε δυο ενοίκια (Αιτωλίας 1 και Μεσογείων), αξίας χιλιάδων ευρώ ενώ στην ουσία θα μπορούσαμε με ένα κόστος 120.000 ευρώ, που χρειάζεται, να έχει τελειοποιηθεί το κτίριο και να έχουμε ένα ιδιόκτητο στολίδι για όλη την Αγία Παρασκευή και όχι μόνο, δηλώνει ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλεξόπουλος ..

Αφού λοιπόν δεν υπάρχει δημόσιο κτίριο για να στεγάσει το σχολείο, το κράτος προχωρά στην εκμίσθωση ιδιωτικών κτιρίων για να καλύψει τις ανάγκες του. Για κάποιο λόγο όμως συνεχίζει το κράτος και πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε νοίκια, ενώ θα μπορούσε σε χρόνο ρεκόρ να ετοιμάσει το πανέμορφο υπερσύγχρονο σχολείο του ΕΠΑΛ.. Είναι αδιανόητο σε εποχές δύσκολης οικονομικής ρευστότητας για το κράτος, να σπαταλούμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ενοίκια ,ενώ έτοιμα, ιδιόκτητα σχολικά κτίρια να παραμένουν κλειστά και να γίνονται στο Φινάλε , στόχος λεηλασίας ..

Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας το Υπουργείο Παιδείας και ο Ο.Σ.Κ μας εμπαίζουν ..Το Ε.Π.Α.Λ Αγίας Παρασκευής θα γλυτώσει το κράτος από δεκάδες χιλιάδες ευρώ Ενοίκια.. Γιατί δεν το Ανοίγουν επιτέλους?» δήλωσε χαρακτηριστικά , o ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος που έφερε το θέμα στην επικαιρότητα, τον Σεπτέμβρη του 2011 και από τότε “φωνή” βοώντος εν τη ερήμω” .

Επιτέλους πρέπει να κλείσει αυτή η θανατηφόρα πληγή του κράτους και των Δήμων και να αποκτήσουν δικά τους κτίρια δηλώνει O K. Αλεξόπουλος ..

Φτάνει πια!!! Οι Έλληνες έχουν κουραστεί να πληρώνουν και να μην «απολαμβάνουν «ούτε καν τα ουσιώδη..

Μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλει το κράτος να πληρώνεις εκατομμύρια ευρώ σε ενοίκια, ενώ έχει τον δικό του ιδιόκτητο χώρο;;;

Για ποιους λόγους η κατασκευή του νέου κτιρίου του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, μολονότι προωθήθηκε με τις σχετικές εργασίες δεν έχει τελειώσει μέχρι σήμερα και παραμένει κλειστό εδώ και 4 χρόνια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ