2013-11-13 12:44:12
Φωτογραφία για Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: «Προσωπικά δεν χρειάζομαι περισσότερα από 100€ τη μέρα»
Λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το protothema.gr και έδειχναν τον Αλέξη Κούγια να διασκεδάζει με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, ο ποινικολόγος βρέθηκε καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» και μίλησε για την πραγματική σχέση του με την πρώην σύζυγό του σήμερα.

«Ξέρετε κάτι; Αυτή είναι μια άβολα συζήτηση και δεν μου αρέσει. Κατ' αρχάς, η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή σου είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ύστερα, η σχέση παιδιών και μητέρας είναι αήττητη. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κλονίσει αυτή τη σχέση, πλανάται. Ας είναι ο υπεροχότερος άνθρωπος του κόσμου. Τρίτον, οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά δεν έχω δικαίωμα να σκέφτονται πρώτα τους εαυτούς τους και δεύτερα τα παιδιά τους. Τέταρτον, αλίμονο σε αυτόν που φέρνει παιδιά στον κόσμο και σκέφτεται να κάνει ύστερα παιδιά και με άλλους ανθρώπους - ειδικά όταν στην ηλικία των παιδιών μας, που είναι 8 και 11 ετών
. Πέμπτον, ειδικά για εμένα, όταν χωρίσεις μια γυναίκα είτε είναι φίλη σου είτε μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άντρα, δεν ξαναπάς μαζί της. Δεν ξαναγίνεται η σχέση όπως ήταν πριν. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με την Εύη ξανά. Κατηγορηματικά όχι! Μπορώ, όμως, να είμαι ο καλύτερος φίλος ή ο καλύτερος πατέρας». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί ούτε κοιμάμαι με τα παιδιά μου, ούτε ξυπνάω μαζί τους. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ, όμως, να είμαι η ασπίδα για τα παιδιά μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα οικονομικά του, σημειώνοντας ότι το μόνο του μέλημα όλα τα χρόνια της ζωής του ήταν να βγάλει χρήματα και να αγοράσει ακίνητα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει καταφέρει να κάνει περιουσία και να αγοράσει 5 σπίτια. «Αν εγώ αύριο πάθω κάτι, το γραφείο θα κλείσει και τα παιδιά μου δεν θα έχουν χρήματα να ζήσουν», τόνισε. Ωστόσο, σημείωσε ότι «προσωπικά δεν χρειάζομαι περισσότερα από 100€ τη μέρα».

Ο ποινικολόγος μίλησε και για το πρόγραμμά του εξηγώντας πως ξυπνάει στις 7 το πρωί πηγαίνει στο δικαστήριο, στις 3 το μεσημέρι πηγαίνει στο γραφείο του, στη συνέχεια βλέπει μισή ώρα τα παιδιά του, καθημερινά, και στη συνέχεια βγαίνει για ένα φαγητό, για να φλερτάρει ή με την εκάστοτε σύντροφό του.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην πελάτισσά του, Βίκυ Σταμάτη: «Θεωρώ πως είναι από τα πιο ταλαιπωρημένα και σκληρά κριθέντα πρόσωπα και στην κοινωνία και στη δικαιοσύνη. Συγκινήθηκα όταν έμαθα τον αγώνα που έκανα για να αποκτήσει ένα παιδί. Μια βδομάδα πριν φτάσουμε στο δικαστήριο, υπήρξε η πρώτη κρίση καταθλίψεως. Οι γιατροί μου είχαν πει να μην έρθει και ήρθε με αντικαταθλιπτικά. Το παιδί της ζει σε ένα χωριό σε ένα βουνό στη Στερεά Ελλάδα, με τους γονείς της, 80 χρονών άνθρωποι, αγρότες και το παιδί της έξι. Τώρα βρίσκεται στο Δαφνί. Το δικαστήριο για τη γυναίκα και την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου λειτούργησε επικοινωνιακά, για να αποπροσανατολιστεί η κοινωνία».

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιο κόμμα ψήφισε και τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές: «Το τελευταίο κόμμα που ψήφισα ήταν ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν με ρώταγες αύριο τι επρόκειτο να ψηφίσω, δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω. Πολλά από αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας είναι σωστά».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ