2013-11-13 16:08:18
Φωτογραφία για Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα ορεινά Τρίκαλα
Κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων και διακοπή της κυκλοφορίας σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου. Επί ποδός η Π.Ε. Τρικάλων. Παρών ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει το trikalavoice.gr τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, από το ύψος του Ορθοβουνίου μέχρι τον Κορυδαλλό, όπου επιχειρούν από το πρωί δυο μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, για να μη κλείσει ο δρόμος.Επίσης σημαντικό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην επαρχιακή οδό Καλαμπάκας-Καστανιάς, όπου αποκολλήθηκε ένα τμήμα της γέφυρας στο ύψος της «Φάρμας» και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα. Ακόμη, κατολισθητικά φαινόμενα παρατηρούνται στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας με αποτέλεσμα ο Πηνειός ποταμός να παίρνει και πάλι το «κόκκινο χρώμα» που είχε τους μήνες του περσινού χειμώνα.

Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης «είμαστε επί ποδός, εφτά μηχανήματα βρίσκονται σε όλο τον ορεινό όγκο και παραμένουμε σε επιφυλακή, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ