2013-11-13 21:12:04
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
Μεγάλη ποιοτική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Άνευ… αντιπάλου παίζει ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος έκανε έναν πρώτο απολογισμό για τα όσα έχουμε δει στο πρωτάθλημα και στάθηκε στις πολλές αλλαγές προπονητών, ενώ σχολίασε και τα επερχόμενα μπαράζ της Εθνικής με τη Ρουμανία.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για:

-τη μάχη της κορυφής: «Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες είναι τεράστια. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία προσπάθεια να πλησιάσει, αλλά αποδείχτηκε πως η διαφορά αγωνιστικά και οργανωτικά είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλί πιο πάνω από πλευράς ποιότητας και ταχύτητας».

-τις υπόλοιπες ομάδες: «Περίπου όπως τα περίμενα είναι. Πίστευα πως ο Αστέρας θα ήταν λίγο καλύτερος γιατί έχει καλό υλικό. Οι άλλες ομάδες είναι όπως στο περσινό πρωτάθλημα πάνω-κάτω. Ο Παναθηναϊκός έχει τα γνωστά προβλήματα, ενώ λείπει η ΑΕΚ και η δυναμική της από το πρωτάθλημα. Για τον Άρη δεν θα ήθελα να πω πολλά γιατί πέρασα από την ομάδα φέτος. Πίστευα πως η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη και πιστεύω πως θα πάει καλύτερα στη συνέχεια».


-τι τον έχει εκπλήξει φέτος: «Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι συνεχείς αλλαγές προπονητών. Μερικές ομάδες έχουν αλλάξει δύο και τρεις φορές προπονητή. Οι παράγοντες δεν έχουν υπομονή. Είδαμε και στην περίπτωση του Μίτσελ τι έγινε, όπου στην αρχή είχε δεχτεί μεγάλη αμφισβήτηση και πλέον κανείς δεν έχει να πει τίποτα. Το ίδιο ισχύει και με τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης».

-το μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία: «Η Ρουμανία απέχει από τις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Από σύμπτωση βρέθηκε στα μπαράζ, επειδή έχασε κάποια ματς η Τουρκία. Κακώς πανηγυρίζουν οι Ρουμάνοι επειδή κληρώθηκαν με μας. Οι Ρουμάνοι μεσοεπιθετικά έχουν γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω πως θα πιάσει το πατριωτικό τους παίκτες μας και θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης, θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν με τον καλύτερο τρόπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ