2013-11-14 00:21:06
Φωτογραφία για Μ. Χρυσοβελώνη: «Στόχος μας να υπηρετήσουμε την πατρίδα και την κοινωνία με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον»
«Η κοινοβουλευτική μας ομάδα με ευπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη, σταθερή στις αρχές και τις αξίες της, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις ανέπτυξε μέχρι τώρα προσπάθειες που έχουν ένα και μόνο στόχο: να υπηρετήσουμε την πατρίδα και την κοινωνία με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Συγχαίρω τον Κώστα Γιοβανόπουλο για την ανάδειξή του στη θέση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και του εύχομαι καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα. Είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρει.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου και δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία που δοκιμάζεται ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες που ζητούν ανάπτυξη, ευημερία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κ. Παναγιώτη Μελά για την μέχρι σήμερα παρουσία, το έργο, την προσφορά και το ήθος του στο κίνημα μας. Ο Παναγιώτης Μελάς αποτελεί σημαντικό και πολύ αξιόλογο κεφάλαιο για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μαζί θα δώσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα που μας ενώνει και μας εμπνέει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ