2013-11-14 06:23:48
Φωτογραφία για «Όργωσαν» τα Τρίκαλα τα τηλεοπτικά συνεργεία της εκπομπής του Νίκου Μάνεση για τα 60’ Ελλάδα
Σκηνές από διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων, με πολλά ενδιαφέροντα θέματα της καθημερινότητας, κατέγραψαν... τα δύο τηλεοπτικά συνεργεία της εκπομπής «60’ Ελλάδα», που παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και προβάλλεται από την τηλεόραση του ALPHA κάθε Τετάρτη βράδυ.

Η εκπομπή καταγράφει ενδιαφέροντα θέματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως από την καθημερινότητα απλών ανθρώπων, τις δραστηριότητές τους, τα ήθη και έθιμα, τα προβλήματά τους κ.α.

Σε πολλές περιπτώσεις οι εικόνες των θεμάτων της εκπομπής, για πολλούς από εμάς είναι άγνωστες και αυτές τις άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας, θέλει περισσότερο να αναδείξει η εκπομπή.

Στην ανάπαυλα των γυρισμάτων, περιμέναμε το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής στο καφέ του Μύλου Ματσόπουλου, όπου κατέγραψαν το τελευταίο θέμα. Λόγω χρόνου, δεν κατέγραψαν σκηνές από την προετοιμασία του Μύλου των Ξωτικών και ίσως αυτό να γίνει σήμερα Πέμπτη με το φως της ημέρας, αν υπάρχει χρόνος.

Τα ενδιαφέροντα θέματα της εκπομπής που καταγράφηκαν από τα Τρίκαλα, που μερικά από αυτά έγιναν κατόπιν προτάσεως του trikalaola.gr θα τα δείτε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, όπου θα προβληθεί η εκπομπή στις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι χθεσινοβραδινές φωτογραφίες με το Νίκο Μάνεση και τους συνεργάτες του από τον χώρο του καφέ του Μύλου Ματσόπουλου.

trikalaola.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ