2013-11-14 07:59:06
Φωτογραφία για Ιαπωνικό ζυθοποιείο παρουσιάζει μπάρμαν ρομπότ
Η μεγαλύτερη ζυθοποιία της Ιαπωνίας, Asahi, έχει δημιουργήσει ένα ρομποτικό μηχάνημα σερβιρίσματος μπύρας για... μεγάλου όγκου μπαρ που μπορεί να σερβίρει έξι μπύρες σε 12 δευτερόλεπτα.

Το ρομπότ παραδίδει τις μπύρες χωρίς οποιαδήποτε εξειδικευμένη εργασία και με μηδέν απώλειες.

Η εταιρεία παρουσίασε τη μηχανή της πρόσφατα στη διεθνή έκθεση ρομποτικής στο Τόκιο για πρώτη φορά, όπως ανέφερε το Gizmag.com .

Η εξέλιξη είναι σημαντική για ιδιοκτήτες μπαρ, καθώς οι απώλειες μπορεί να είναι ένας παράγοντας κλειδί της αποδοτικότητας σε κάθε επιχείρηση φιλοξενίας. Ειδικές βρύσες, γραμμές και θερμοκρασία/ρυθμιστές αερίου έχουν ωθήσει την σπατάλη σε πολλούς χώρους υψηλού όγκου κάτω από 5%, αλλά ένα ρομπότ που μπορεί να πάει αυτό το νούμερο κάτω του μηδενός θα είναι μια τεράστια δυνατότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να αντέξει οικονομικά την αγορά του.

Σύμφωνα με την Asahi, η μηχανή αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της εταιρείας ρομποτικής NST, και αναμένεται να είναι διαθέσιμη εντός δύο ετών.

Ο Junichi Kitanoo, επικεφαλής ερευνητής στην Asahi, είπε στο Gizmag ότι η Asahi θέλει να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες στην ανάπτυξη του νέου σχέδιου διανομέα μπύρας: «Ελπίζουμε αυτή η νέα μηχανή να είναι ένας σημαντικός παράγοντας,» πρόσθεσε ο Kitano.
krasiagr.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ