2013-11-14 09:38:24
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Το Αίσχος συνεχίζεται υπό την αιγίδα των υπευθύνων του δήμου
Μετά από 2 χρόνια συνεχών ενεργειών (αιτήσεων απομάκρυνσης και καταγγελιών στη υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Χαλκιδέων Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι “Η ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ” από τους (υπευθύνους του δήμου Χαλκιδέων) . Η απάντηση που πήρε ο ιδιοκτήτης του οικήματος στην παραλία της Χαλκίδας ,ο οποίος καθημερινά αντιμετωπίζει Γολγοθά για να μπει στο σπίτι του ή να παρκάρει στο παρκινγκ του , ήταν Μηδέν .

Όπως επίσης και ακόμα μετά από δημοσιεύσεις σε ενημερωτικά έντυπα, βλέπε: (Εστία μόλυνσης μέτα από διαχείριση τοποθέτησης κάδων των υπευθύνων καθαριότητας του δήμου Χαλκιδεων) και τοπικές εφημερίδες η απάντηση που πήρε από τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο καθαριότητας κ. Σωκράτη Σκλία τον Ιανουάριο του 2012 ήταν .. “Βάλαμε μπλε κάδους και δε θα έχεις πρόβλημα πλέον είναι οικολογικών απορριμμάτων…! « και γιατί το έκανες θέμα στα τοπικά έντυπα ,τι νομίζεις θα με κάνουν ΝΤΑ». Και συνέχισε «καλά άσε να δούμε και σε μια εβδομάδα το πολύ θα τα έχουμε μεταφέρει σε άλλο σημείο».

Να σημειωθεί ότι όταν αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης σε υπάλληλο του δήμου για το πεζοδρόμιο και την διακοπή της κυκλοφορίας των πεζών και την υποχρεωτική τους μετατόπιση στον δρόμο.. η απάντηση ήταν « το πεζοδρόμιο ανήκει στον δήμο δε είναι δουλεία σας αυτό ..»

Νοέμβριος του 2013 η σημερινή εικόνα μετά τις όποιες ενέργειες και υποσχέσεις είναι αυτή :

 Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ