2013-11-14 13:39:24
Φωτογραφία για Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί Σαμαρά... !!!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον "Real Fm", με αφορμή την πρόταση της Ν. Μπακογιάννη για την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, 

καθώς και τα σενάρια εκλογικής συνεργασίας με τους ΑNEΛ στις δημοτικές εκλογές.

«Το βέβαιο είναι ότι η δήλωση της κ. Μπακογιάννη, όπως και η δήλωση του κ. Γεωργιάδη μία μέρα πριν, ότι βλέπει τα 17 παρών ως εφεδρεία, διαψεύδει τους ισχυρισμούς Σαμαρά ότι η κυβέρνηση βγαίνει πιο δυναμωμένη μετά την ψηφοφορία της Κυριακής. Στο παρελθόν είχαν ακουστεί σενάρια για άλλη κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, με την ίδια πολιτική αλλά άλλον Πρωθυπουργό», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Η δική μας πρόταση και διεκδίκηση είναι σαφής. Όσο το δυνατών πιο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη και από εκεί και πέρα, με βάση την εντολή του Ελληνικού λαού, θα κάνει ότι χρειάζεται για να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα και να υπάρξει λαϊκή πλειοψηφία», είπε ακόμα και πρόσθεσε:


«Ακόμη και αν ο λαός μας δώσει αυτοδυναμία εμείς και πάλι θα αναζητήσουμε γύρω από το πρόγραμμα μας, τις περισσότερες δυνατές συνδέσεις».

«Δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία για εκλογική συνεργασία με οποιοδήποτε άλλο κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαδημούλης ενώ για την δημοσκόπηση της Pulse στο «Ποντίκι» είπε:

«Αυτά που έχει πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 2,5 χρόνια δεν είναι λίγα. Για να πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερους και περισσότερο και να κερδίσει μια καθαρή νίκη στις προσεχής εκλογές, χρειάζεται να τρέξουμε γρηγορότερα για την υλοποίηση όσων έχουμε αποφασίσει στο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πιο συγκεκριμένο και πειστικό πρόγραμμα, πιο μαζικό δυνατό και ενωμένο κόμμα του 30% και όχι του 4% και επαφή διαρκή με την κοινωνία, εξωστρέφεια, υπέρβαση μιας λογικής του λίγοι και καλοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι νικητής. Αλλά για να το πετύχουμε πρέπει οι αποφάσεις να γίνουν πράξη».

«Είμαι βέβαιος ότι ο Π. Σκουρλέτης δεν ήθελε να προσβάλει τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού αλλά να ψέξει το ύφος του, στην ολομέλεια την περασμένη Κυριακή», σχολίασε ακόμα ο κ. Παπαδημούλης για την δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ