2013-11-14 18:30:09
Φωτογραφία για Κάνετε αορίστου τους βυσματούχους συμβασιούχους καθαριότητας των δήμων και κρατάτε αδιόριστους επιτυχόντες ΑΣΕΠ ή διώχνετε μόνιμους μέσω διαθεσημότητας;!
Έπρεπε να ντρέπεστε!

Δικαιώνετε συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι πολλοί από αυτούς ουδέποτε έχουν μαζέψει ένα σκουπιδάκι... από τους δρόμους μας, οι οποίοι μπήκαν στο δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ από το παράθυρο και τώρα σε περίπτωση που δεν ασκήσει έφεση ο Δήμος, θα γίνουν και αορίστου;! Τα ίδια θα κάνετε και με τους 1.000 συμβασιούχος του δήμου Αθηναίων; ΕΛΕΟΣ!

Δηλαδή άνθρωποι που μπήκαν με μέσον στο Δήμο και κάθονταν χρόνια ολόκληρα, που μπήκαν από το παράθυρο, παράνομα και καταχρηστικά, μέσω ασφαλιστικών μέτρων παρέτειναν τις ληγμένες συμβάσεις τους μέχρι και σήμερα με την δικαιολογία ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ήρθε τώρα η στιγμή να γίνουν μόνιμοι;!

Με άλλα λόγια, αναξιοκρατία και βύσμα στην Ελλάδα σημαίνει μονιμότητα ενώ ΑΣΕΠ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ=ΑΝΕΡΓΙΑ;!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χιλιάδες αδιόριστοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ οι οποίοι διαθέτουν πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένες γλώσσες και γνώσεις Η/Υ και παρ' αυτά είναι άνεργοι μιας και οι δήμοι προσλαμβάνουν πάντα τα "δικά" τους παιδιά εκτός ασεπ, με αναξιοκρατικούς και παράνομους τρόπους πρόσληψης, εκτός διαφάνειας και αξιοκρατίας!


Επίσης, χιλάδες μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι οδηγούνται στην ανεργία μέσω διαθεσημότητας όταν οι βυσματούχοι συμβασιούχοι διεκδικούν να γίνουν οι ίδιοι αορίστου; 

Και ερωτώ:

ποια αξιοκρατία τήρησαν οι συμβασιούχοι για να γίνουν αορίστου; (δεν έδωσαν ασεπ).

πως μπήκαν στο δημόσιο; (με ένα τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο).

Κύριε Υπουργέ ο κάθε Δήμος οφείλει να ασκήσει έφεση εντός 30 ημερών εφόσον ο δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει τη σχετική νομοθεσία και να ασκήσει έφεση. Διαφορετικά θα υπάρξει ποινικός και πειθαρχικός καταλογισμός κατά των δημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων του κάθε δήμου.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ