2013-11-15 05:07:37
Φωτογραφία για Να αγοράσει τον Τζιμπούρ θέλει η Σίβασπορ
Την πρόθεση της Σίβασπορ να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Ραφίκ Τζιμπούρ αποκαλύπτουν οι Τούρκοι.

Μόλις το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πιέρ Ισά αποκάλυψε ότι μέσα στα πλάνα του είναι ένα ταξίδι στην Τουρκία το επόμενο διάστημα. Για να δει από κοντά τον Ραφίκ Τζιμπούρ, να μιλήσει μαζί του και να μάθει ακόμη περισσότερα αναφορικά με το πώς κυλά ο δανεισμός του Αλγερινού επιθετικού στην Σίβασπορ.

Και ενώ όλα τα παραπάνω μοιάζουν ως μια τυπική υποχρέωση ενός αθλητικού διευθυντή, ρεπορτάζ από την Τουρκία δίνει ίσως περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτό το ταξίδι. Η έντυπη έκδοση της Fotomac, την Πέμπτη υποστηρίζει ότι η Σίβασπορ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει τα δικαιώματα του 29άχρονου επιθετικού. Και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει μια σχετική απόπειρα προσέγγισης. Η Τουρκική ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Süper Lig, έχει οψιόν αγοράς για τον Τζιμπούρ. Και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι λίγο πιο πάνω από τα 2 εκατ ευρώ.

Προφανώς όμως, αν το ρεπορτάζ της Fotomac είναι σωστό θα θελήσει να κάνει μια προσφορά μικρότερη. Να είναι το ταξίδι του Ισά σχετικό με την διάθεση της Σίβασπορ; Δεν το γνωρίζουμε. Είναι σίγουρα όμως μια ιδιαίτερη σύμπτωση, αν όντως οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά. Ο Τζιμπούρ έχει ως τώρα οκτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Και έχει σκοράρει ένα γκολ σε κάθε διοργάνωση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ