2013-11-15 07:44:13
Φωτογραφία για Ανεξήγητος θάνατος 21χρονου Τρικαλινού φοιτητή σήμερα τα ξημερώματα
Σοκ στα Τρίκαλα με τον ανεξήγητο θάνατο μέχρι στιγμής του 21χρονου Τρικαλινού φοιτητή Κώστα Κοκόρα του Δημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr o άτυχος νέος είχε πάει χθες βράδυ στο νοσοκομείο Τρικάλων, με αναφερόμενους πόνους στο στομάχι και εμετούς.

Αφού νοσηλεύτηκε για περίπου 2 ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και βγήκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, οι οποίες ήταν πολύ καλές, αποχώρησε από το Νοσοκομείο περίπου στις 10:00 δίνοντάς του και τις κατάλληλες ιατρικές οδηγίες. Περίπου στις 2:00 σήμερα τα ξημερώματα όμως, ο 21χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην οδό Παπάγου. Ο πατέρας και η αδερφή του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά ο 21χρονος ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τους οικείους, ο 21χρονος είχε πτώση στο μπάνιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο για την διερεύνηση του τραγικού συμβάντος. Φως στα αίτια του θανάτου θα δείξει μόνο η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Γνωστοί στην Τρικαλινή κοινωνία οι γονείς του άτυχου νέου. Ο πατέρας με καταγωγή από το Καλοχώρι Καλαμπάκας, ασχολείται με την κτηνοτροφία, ενώ είναι και μουσικός. Η μητέρα Ελένη Καπογιώργου, παλιά εργαζόταν στο Νοσοκομείο και μετά στη Νομαρχία Τρικάλων, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, γνωστή και από την πολιτική δραστηριότητα.

trikalaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ