2013-11-15 09:27:26
Φωτογραφία για Νέες θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευές από σκυρόδεμα ανθεκτικές σε ακραίες φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές» προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου με τρεις (3) ενδιαφερόμενους. Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι 22 μήνες ή λιγότερο σύμφωνα με τις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι 30/9/2015.

Η μία σύμβαση έχει ως αντικείμενο την αριθμητική προσομοίωση συμπεριφοράς και μη-γραμμική ανάλυση μελών και κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα για σεισμικές και άλλες δυναμικές δράσεις και υψηλές θερμοκρασίες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βασικό Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα στη γνωστική περιοχή της αριθμητικής προσομοίωσης συμπεριφοράς και μη-γραμμικής ανάλυσης κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα για δυναμικές δράσεις, π.χ. σεισμικές.


Η δεύτερη σύμβαση αφορά εν ενεργεία Μεταπτυχιακό Φοιτητή που έχει γίνει δεκτός για εκπόνηση Διδακτορικού και έχει ως αντικείμενο τις δυναμικές ή οιονεί-στατικές δοκιμές κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα σε μεγάλη κλίμακα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βασικό Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη γενικότερη γνωστική περιοχή των Κατασκευών Πολιτικού Μηχανικού, με ειδίκευση και εμπειρία στις δυναμικές ή οιονεί-στατικές πειραματικές δοκιμές κατασκευών.

Η τρίτη σύμβαση αφορά τεχνικό προσωπικό με αντικείμενο τα κάτωθι: 1. Κατασκευή δοκιμίων οπλισμένου σκυροδέματος και διατάξεων πειραματικής δοκιμής 2. Εκτέλεση όλων των εργασιών που απαιτούνται για τη διεξαγωγή πειραματικών δοκιμών στο Εργαστήριο Κατασκευών 3. Αποσυναρμολόγηση/διάλυση πειραματικών διατάξεων και δοκιμίων μετά τις δοκιμές στο Εργαστήριο Κατασκευών 4. Γενικές εργασίες συντήρησης Εργαστηρίου Κατασκευών και βασικού εργαστηριακού εξοπλισμού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες και άλλης φύσεως κατασκευές και τεχνικές γνώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική αποστολή ή με ταχυμεταφορά τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα σε κλειστό φάκελο στον καθ. Μιχαήλ Ν. Φαρδή, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημιούπολη, TK 26504, Ρίο Πατρών, μέχρι την 25/11/2013

Ένθετο ΖΗΤΕΙΤΑΙ εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ