2013-11-15 10:30:25
Φωτογραφία για Tραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Λευκάδας - 12 νεκροί μεταξύ των οποίων 4 παιδιά!
Μια ακόμη τραγωδία με μετανάστες σημειώθηκε, αυτή τη φορά ανοιχτά της Λευκάδας, κοντά στην Πάλαιρο. Σκάφος που τους μετέφερε ναυάγησε και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες υπάρχουν 12 νεκροί. Σύμφωνα με την αστυνομία ανάμεσα στους 12 νεκρούς υπάρχουν και 4 παιδιά!

Οι επιζώντες είναι 15 εκ των οποίων οι 14 είναι τραυματίες. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των διακινητών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Λευκάδας και Πρέβεζας. Μέλημα της αστυνομίας και των άλλων αρχών είναι η διάσωση των υπολοίπων και η φροντίδα των επιζόντων.

Οι παράνομοι μετανάστες είναι από τη Συρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι μετανάστες ειδοποίησαν την αστυνομία μέσω κινητού τηλεφώνου, ότι βρίσκονται σε σκάφος και είναι σε κίνδυνο.

Άμεσα, έσπευσε στο σημείο δύναμη του λιμενικού σώματος της ελληνικής ακτοφυλακής με πλωτό, όπου εντόπισε ένα αναποδογυρισμένο σκάφος.

Δεκαπέντε μετανάστες είχαν καταφέρει να βγουν σώοι στην παραλία της περιοχής, όμως άλλοι οκτώ εντοπίστηκαν νεκροί από τη δύναμη του λιμενικού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συνταγή της Ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ