2013-11-15 23:45:53
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΤΗΛ: 2310228406 ΦΑΞ: 2310228970 Website: www.seypika-thes.gr

ΑΓΓΕΛΑΚΗ 37 5ος ΟΡΟΦΟΣ e-mail: [email protected]

ΤΚ:54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη 15/11/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες του παραληρήματος του Υπουργού Υγείας που πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Κατά πρώτον ο υπουργός ψεύδεται ασύστολα όταν σχετικά με τις μη απολύσεις γιατρών δηλώνει ότι αναφερόταν μόνο στο πρώτο κύμα κινητικότητας του ΕΣΥ. Δύο φορές συναντήθηκε η διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ με τον υπουργό στο γραφείο του και εκεί κατηγορηματικά μας ανέφερε οτι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση.

Ο υπουργός αναφέρει επίσης οτι στις μονάδες υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εργάζονται

διακόσιοι πλαστικοί χειρουργοί (το σύνολο των πλαστικών χειρουργών στην Ελλάδα είναι 280), ενώ στην πραγματικόητα δεν πρέπει να ξεπερνούν τους δεκαπέντε.


Όσον αφορά την “δόξα” που του κλέβουν οι εκπρόσωποι της Τρόικα είναι δύσκολο να χαρακτηρίσει κανείς τη χαρά του υπουργού που ίσως χρήζει ανάλυσης από ειδικούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Εκεί όμως που ο υπουργός υπερέβη κάθε όριο, ήταν στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Αντεννα το πρωί της Πέμπτης 14/11/13, όπου ανέφερε ότι οι χειρουργοί του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν έχουν πιάσει νυστέρι είκοσι χρόνια και για το λόγο αυτό δεν θα εμπιστευόταν το παιδί του στα χέρια τους. Εδώ ο υπουργός έκανε και το μοιραίο του λάθος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υπερφίαλος υπουργός συνδύασε ψεύδος, υπεροψία, άγνοια, κακία και το χειρότερο συκοφαντική δυσφήμηση για την επιστημονική μας επάρκεια. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να απαντηθεί μόνο με δελτία τύπου. Αν ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορεί να “περιορίσει” τον τηλεοπτικό αστέρα του υπουργικού συμβουλίου του η δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγουμε άμεσα θα επιληφθεί της κατάστασης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Σάββας Παρασκευόπουλος     Αθανασιάδης Χρήστος

Χειρουργός Ουρολόγος         Μαιευτήρ-Γυναικολόγος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ