2013-11-16 09:41:08
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη, αναφέρθηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός του Θρύλου σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοελίδα του Ολυμπιακού στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η κόντρα με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ συμπλήρωσε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη, αφού βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

«Θέλουμε στο παιχνίδι με τον Άρη να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και φυσικά να πάρουμε άλλη μια νίκη. Η ομάδα θεωρώ προέρχεται από δυο καλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλοι επιθυμούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Οι βαθμοί από κάθε παιχνίδι είναι φυσικά σημαντικοί αλλά η κάθε νίκη μας ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σαν να είναι τελικός. Ο Άρης θα έρθει στο Ρέντη να παίξει ελεύθερα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι γι' αυτό θέλει μεγάλη προσοχή», είπε χαρακτηριστικά ο Καζάζης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ