2013-11-16 13:35:09
Φωτογραφία για Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2013
Από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, διεξήχθησαν οι ετήσιοι Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας, στο Αθλητικό Κέντρο αντισφαίρισης "Πανόραμα" του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην κατηγορία των ανδρών, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Επισμηναγός (I) Πέτρος Βάκαλος, της Σχολής Διοίκησης & Επιτελών Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ), τη δεύτερη θέση ο Επισμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ασφής, της 112 Πτέρυγας Μάχης, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Υποσμηναγός (Δ) Δημήτριος Κωστάκος, της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και ο Ανθυπασπιστής (ΤΜΑ) Κωνσταντίνος Μανιατάκης, της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ). 

Στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Μόνιμη Υπάλληλος Αικατερίνη Τσούμαρη, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Υποσμηναγός (Ο) Ελένη Τοψίδου, του Οικονομικού και Λογιστικού Κέντρου Αεροπορίας (ΟΛΚΑ), ενώ την τρίτη θέση η Αρχισμηνίας (ΥΤΑ) Αικατερίνη Δαλαβούρα, του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας (201 ΚΕΦΑ). 

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν αντιπροσωπείες από Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, από αθλητικούς συλλόγους και φίλοι του αθλήματος.

 ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8261
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ