2013-11-17 10:35:21
Φωτογραφία για Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο sεx tapε της Σακίρα και του Πικέ από δύο πρώην υπαλλήλους του ζευγαριού
"Τρέχουν και δεν φτάνουν τραγουδίστρια και ποδοσφαιριστής για να προλάβουν τα χειρότερα πριν βγει στα μέσα το βίντεο" Πολλά ζευγάρια δίνουν μία πiκάντικη γεύση στην σeξουαλική τους ζωή, δημιουργώντας το προσωπικό τους sεx tapε. Όταν όμως αυτό φεύγει από τα χέρια τους και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο εφιάλτης των επωνύμων ξεκινά.

Έτσι την πάτησαν και η Σακίρα με τον Πικέ, ύστερα από την αποκάλυψη ότι κυκλοφορεί sεx tapε με τις eρωτικeς τους πeριπτύξεις.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από δύο πρώην υπαλλήλους του ζευγαριού που απολύθηκαν πολύ πρόσφατα οι οποίοι και θέλησαν να το πουλήσουν στα media της Κολομβίας.

«Το βίντεο έχει διάρκεια 15 λεπτά και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Δείχνει την Σακίρα, με μπικίνι, να κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ, να πίνουν ποτά και να αρχίσουν να χαϊδεύονται. Στην συνέχεια η γυναίκα που φαίνεται να είναι η Σακίρα φαίνεται να κάνει στον άντρα στoμaτικό eρωτa. Αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το πρόσωπό της», σύμφωνα με μάνατζερ των δύο από τη Βαρκελώνη.

Λέγεται δε πως είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει το βίντεο αφού ο ένας από τους δύο υπαλλήλους έχει πουλήσει το υλικό σε ιστοσελίδα έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.
exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ