2013-11-18 10:17:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Οδύνη στο τελευταίο αντίο στον 19χρονο Λουκά Μουσά
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε χθες το πρωί η κηδεία του 19χρονου Λουκά Μουσά, του άτυχου 19χρονου παλικαριού από τα Βραχνέικα που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο την περασμένη Τρίτη.

Πλήθος κόσμου χθες, στις 11:30 το πρωί, γέμισε ασφυκτικά τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα και τον περίβολο προκειμένου να αποχαιρετίσει το 19χρονο παλικάρι, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Τα δάκρυα ήταν αστείρευτα για τον άτυχο νέο που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, από συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, κατοίκους από τα Βραχνέικα, το Βασιλικό και τα Μοιρέικα αλλά και την Πάτρα που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο δράμα της οικογένειας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 19χρονου, Γιώτα Παυλοπούλου, δημοτική υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, η αδελφή του παιδιού η 14χρονη Σοφία, οι παππούδες και οι γιαγιάδες και οι λοιποί συγγενείς, που είπαν το «ύστατο χαίρε» στον αγαπημένο τους Λουκά. Ο πόνος βουβός και μεγάλος για τους δικούς του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Λουκά.


Η οικογένεια δέχθηκε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας του 19χρονου, ο Ανδρέας Μουσάς, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Στο πλευρό της βρίσκεται όλη η κοινωνία των Βραχνεϊκων, που σύσσωμη είπε το «τελευταίο αντίο» στο αδικοχαμένο παλικάρι.

Χθες, δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος , ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγοριας.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην ΠΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος του Μονοδενδρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Η εκτροπή στάθηκε, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, μοιραία για τη ζωή του και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε μέχρι την Παρασκευή, δεν τα κατάφερε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ