2013-11-18 11:03:20
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ
Π. Σκουρλέτης: Οι βουλευτές έχουν ελευθερία συνείδησης

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. «Κατά τη γνώμη μου, ο κ. Τσίπρας υπέστη μία πολιτική ήττα στην ιστορία της μομφής», δήλωσε ο κ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στο πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πρωτόπαπας, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε: «Προσπαθεί να στηριχθεί σε μία δημιουργία κλίματος αστάθειας και αποσταθεροποίησης».

Π. Σκουρλέτης: Οι βουλευτές έχουν ελευθερία συνείδησης

«Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψηφίσαν και έχουν ελευθερία συνείδησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές εκείνους της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν, όπως είπε, την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε ουσιαστικά στο «άνοιγμα» του κ. Τσίπρα, το οποίο προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Σχολιάζοντας αυτήν την αντίδραση επισήμανε πως «ο Ευάγγελος Βενιζέλος αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος»

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ακόμη ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό του 27% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ