2013-11-18 14:15:08
Φωτογραφία για Βουκουρέστι: 2.000 οπαδοί στο πλευρό της Εθνικής
Με τουλάχιστον 2.000 οπαδούς στο πλευρό της θα βρεθεί στο Βουκουρέστι το βράδυ της Τρίτης η Εθνική μας ομάδα για το δεύτερο αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Η ΕΠΟ παρέλαβε 1.700 εισιτήρια από τη Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσα ακριβώς είχε δώσει κι εκείνη στους Ρουμάνους για το πρώτο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής στο Γ. Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, οι πρώτοι Έλληνες φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι έχουν ήδη φτάσει στη Ρουμανία. Τα πρωτεία κατέχουν οι 230 του Γαλανόλευκου Φάρου που θα συνοδέψουν πιστά την Εθνική μας ομάδα για άλλη μια φορά.

Από εκεί και πέρα, οι πολλοί φοιτητές και Έλληνες εργαζόμενοι στο Βουκουρέστι, που δείχνουν ενδιαφέρον για καθετί το ελληνικό είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια της ρουμανικής πλευράς κι έτσι το νούμερο των υποστηρικτών της γαλανόλευκης στο εθνικό στάδιο της ρουμανικής πρωτεύουσας να φτάσει -ή και να ξεπεράσει- τους 2.000.


Με «Κάρα» για… Βραζιλία

Ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε 130 συμμετοχές με την Εθνική και στον επαναληπτικό με τη Ρουμανία ετοιμάζεται γι’ ακόμα μία, αφού ο Σάντος τον προορίζει για βασικό.

Στο δίλημμα «Κάρα» ή Σάμαρης, ο Φερνάντος Σάντος φαίνεται πως κατέληξε στον αρχηγό της Εθνική μας ομάδας, ενόψει του «τελικού» με τους Ρουμάνους το βράδυ της Τρίτης στο Βουκουρέστι (21:00). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «πετάει» σήμερα στις 11 πρωί για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, ενώ η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για αύριο το βράδυ.

Η μοναδική προπόνηση της «γαλανόλευκης» στο Βουκουρέστι θα γίνει στο στάδιο «Νασιονάλ» στις 6 το απόγευμα, ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο δείχνει να έχει ήδη καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει ώστε να… τσεκάρει η Εθνική μας το εισιτήριό της στα για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Εκτός από τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Κατσουράνη που πιθανότατα θα είναι ο «Κάρα», υπάρχει κι ένα ακόμα δίλημμα για τον Σάντος, το οποίο αφορά στον παρτενέρ του… ακούνητου Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Ο Κώστας Μανωλάς διεκδικεί τη θέση από τον Δημήτρη Σιόβα, έχοντας μάλιστα αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα Τζιόλης και Μανιάτης θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον «τυπάρα», με τους Τοροσίδη και Χολέμπα δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα στην οπισθοφυλακή. Η τριάδα της επίθεσης δεν πρόκειται να αλλάξει, με αριστερό εξτρέμ τον Σαμαρά, δεξί τον Σαλπιγγίδη και στην κορυφή ο Μήτρογλου, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ξανά ο Καρνέζης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντος δούλεψε αρκετά με τον πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, αφού οι Ρουμάνοι δεδομένα θα βγουν μπροστά για να πιέσουν, κάτι που τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Πορτογάλος.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ