2013-11-18 16:30:04
Φωτογραφία για Η νέα Mercedes AMG Vision Gran Turismo των 585 ίππων!
Η Mercedes αποκάλυψε την AMG Vision Gran Turismo, η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ανθρακόνημα σε κλίμακα 1:1, ενώ τροφοδοτείται από έναν V8, 585 ίππων και 800 Nm ροπής.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες από το νέο «εικονικό supercar», το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 19 Νοεμβρίου σε κλίμακα 1:1 στο κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της εταιρείας που εδρεύει στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι ένα από τα πολλά που θα λάβουν μέρος στο «GranTurismo 6» για το PlayStation 3, όταν κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, το «εικονικό μοντέλο» έχει κατασκευαστεί από ανθρακόνημα και αλουμίνιο, ζυγίζοντας 1.384 κιλά, ενώ το αμάξωμά του ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες καμπύλες, τις θύρες που ανοίγουν προς τα πάνω και την τεράστια μάσκα μπροστά με το μεγάλο λογότυπο της μάρκας και τους μικρούς στενόμακρους προβολείς. Στο πίσω μέρος εντυπωσιάζουν τα «φουσκωμένα» φτερά και η μεγάλη πτέρυγα, ενώ τα φωτιστικά σώματα συνδυάζονται μοναδικά με τις 8 απολήξεις της εξάτμισης!

Όσον αφορά το εσωτερικό, δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταμπλό είναι εμπνευσμένο από τη F1, ενώ διαθέτει κόκκινα σπορ καθίσματα και μαύρες ταπετσαρίες.

Ο μπροστά τοποθετημένος κινητήρας V8, προϊόν της AMG, αποδίδει 585 ίππους και 800 Nm ροπής και μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Επίσης, το εν λόγω υπεραυτοκινήτο διαθέτει κεραμικά φρένα.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ