2013-11-18 20:09:03
Φωτογραφία για «ΛΑΤΡΕΙΑ» ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Μίτσελ όποτε του δίνεται η ευκαιρία εγκωμιάζει και στην Ισπανία τον Κώστα Μήτρογλου!

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο "Radio Marca" τη Δευτέρα και αναφέρθηκε στον Μήτρογλου, του οποίου το όνομα φιγουράρει παντού (τη Δευτέρα μάλιστα ήταν στο εξώφυλλο της ιταλική Gazzetta) αποθεώνοντάς τον. Πάντως πέραν όλων των άλλων οι Ιταλοί εμπλέκουν εκτός από τις Ίντερ και Μπολόνια και τη Μίλαν.

«Ο Μήτρογλου είναι ένας ικανότατος επιθετικός και αυτό μπορούν να το δουν όλοι. Δεν είναι όμως μόνο ένας εξαιρετικός φορ περιοχής, που βάζει πολλά γκολ φέτος», τόνισε ανάμεσα στα άλλα στο ισπανικό ραδιόφωνο.

«Είναι ένας παίκτης που έχει την δυνατότητα και την ευχέρεια να αγωνίζεται και εκτός περιοχής.

Είναι ένα ακόμα προσόν που έχει στο παιχνίδι του», συνέχισε ο Μίτσελ.

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή επικίνδυνος για κάθε άμυνα, όπου και εάν βρίσκεται στο γήπεδο», επισήμανε ακόμα ο προπονητής των ερυθρόλευκων.


Ο παλιός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης δεν στάθηκε μόνο στην αλματώδη ανάπτυξη του Μήτρογλου δίνοντας την δική του εξήγηση. Έκανε λόγο και για την αποκάλυψη που ακούει στο όνομα... Σάμαρης ενώ κατέθεσε τις δικές του σκέψεις και απόψεις για το Ελλάδα-Ρουμανία.

«Επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα παρά τη διακοπή καθώς υπήρχε το παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία. Στην ομάδα είχαν μείνει 14 ποδοσφαιριστές, όμως ήθελα να μείνω εδώ για να δω την αναμέτρηση αυτή», διευκρίνισε για την αιτία που ήταν στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα των διεθνών μας με την Ρουμανία ο Μίτσελ.

«Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν γινόταν τίποτα ο Μήτρογλου με μία επαφή με τη μπάλα άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα. Μετά από αυτό το γκολ η Ελλάδα μπόρεσε να νικήσει. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε φανταστική φόρμα και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην Εθνική αλλά ούτε και σε εμάς.

Διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Παίζει ομάδικά, έχει εξαιρετική επαφή με τη μπάλα, πολύ καλό δεξί και αριστερό πόδι, είναι εκπληκτικός στα τελειώματα των φάσεων και είναι συνέχεια μέσα στις φάσεις σε όλα τα παιχνίδια. Μας αρέσει πολύ να δουλεύουμε μαζί του.

Έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και το κάνει και με την Εθνική. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Σαμαράς στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση που βρίσκεται δεν σηκώνει κουβέντα ή αμφισβήτηση», ανέφερε επίσης.

«Εμείς ποντάρουμε πολλά πάνω στον Μήτρογλου. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Χαιρόμαστε επίσης πολύ για τον Σάμαρη που έχει δουλέψει πολύ σκληρά φέτος και έχει αναδειχθεί σε μία αποκάλυψη για την ομάδας μας», τόνισε σχετικά ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ