2013-11-19 08:49:06
Φωτογραφία για Πολιτικάντηδες σαν τους πολιτικούς οι δολοφόνοι των δύο χρυσαυγιτών
Μόνο αν πέσει λεπίδι γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Συμφωνώ με τον ανώνυμο τρομοκράτη, όπως και κατανοώ τα ευγενή του κίνητρα να υποχρεώνεται να φτάσει μέχρι τη δολοφονία, προκειμένου να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο ανιστόρητος θα ισχυριστεί ότι μπορούν να προκύψουν ιστορικές ανατροπές χωρίς να χυθεί αίμα. Το είπε η Ρόζα, όχι η ναζιάρα, η Ρόζα Λούξεμπουργκ και το υιοθέτησε ο Μητσάρας Κουφοντίνας. «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Πάμε παρακάτω.

Δεν φθάνει να στηθούν κρεμάλες, στο Σύνταγμα. Στην Ομόνοια, διαλέχτε πλατεία. Μιλάμε για αλλαγές με αύριο, όχι πασοκικά παραμυθάκια. Άρα, ο οργανωμένος τρομοκράτης παίζει μπάλλα με μπίζνες πλαν κυβερνητικό, όχι αέρα πατέρα η δουλειά.

Να βάλουν μπροστά τις γκιλοτίνες, να πέσουν κεφάλια, αλλά να ακολουθεί ο πολτός, ο λαός που λένε. Ο οποίος λαός, όμως, παχύδερμο σκέτο, σκυλοβρίζει αυτούς ακριβώς από τους οποίους περιμένει λαμογιάρικα τη σωτηρία, τους πολιτικούς.

Οι δολοφόνοι των δύο μελών των Χρυσής Αυγής πριν από τρεις εβδομάδες εμφανίστηκαν σαν «Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις». Πολιτικάντηδες κι αυτοί, λοιπόν. Επανάσταση για τον λαό. Και αφιέρωσαν το διπλό φονικό στο «απαξιωμένο προλεταριάτο της Αφρικής και της Ασίας». Σαν την Μάρθα Βούρτση έβαλε τα κλάματα ο ελληνικός λαός.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας των δύο χρυσαυγιτών η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση, γράφει ο apodytiriakias.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ