2013-11-19 11:56:07
Φωτογραφία για Το χατίρι της Μέρκελ στον Σαμαρά
Modus vivendi και στις ανακοινώσεις που θα γίνουν μετά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ, την Παρασκευή, φαίνεται να επιτυγχάνει... το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το Βερολίνο, ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να διασφαλίζει ότι η Γερμανία θα δεχθεί να υποσχεθεί προφορικά ότι ετοιμάζεται λύση για το ελληνικό ζήτημα - ενδεχομένως κάνοντας αναφορά και στο περιεχόμενο της - ωστόσο, η εφαρμογή της σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για ευνόητους λόγους, που έχουν να κάνουν με το πολιτικό κόστος που θα συνεπάγεται μια τέτοια ανακοίνωση, πριν από τις ευρωεκλογές και ενώ το κλίμα, σε βάρος της Ελλάδας, εξακολουθεί να είναι βαρύ στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα ζητήσει αυτή η ανακοίνωση να γίνει κάποια στιγμή προς τα μέσα της ερχόμενης άνοιξης, έτσι ώστε να προλάβει να αξιοποιήσει το γεγονός, πριν από τις κρίσιμες κάλπες του ερχόμενου Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Βερολίνο αναφέρουν ότι μέχρι εκεί μπορεί να κάνει μια υποχώρηση η κ. Μέρκελ, κάνοντας παράλληλα και το χατίρι του Έλληνα πρωθυπουργού.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ