2013-11-19 12:54:16
Φωτογραφία για «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν την... τιμητική του, με τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου να είναι πλέον καθημερινά.

Αυτή τη φορά μάλιστα η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» (όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr"), φιλοξένησε στην πρώτη της σελίδα θέμα για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για επικείμενη απόφαση της Ιντερ αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Πάντα με βάση το σχετικό δημοσίευμα, η εισήγηση που έχει γίνει από το τμήμα σκάουτινγκ του ιταλικού συλλόγου είναι θετική και απομένει να ληφθεί η οριστική απόφαση. Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει στο ρεπορτάζ της ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή των Τοχίρ (νέος ιδιοκτήτης της Ιντερ), Μπράνκα (τεχνικός διευθυντής) και Ματσάρι (προπονητής) προκειμένου ν' αποφασιστούν οι κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του Μιλάνου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Ο Μήτρογλου είναι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, πολύ ψηλά στη λίστα που έχουν καταρτίσει οι «νερατζούρι» και δεν αποκλείεται στη συνάντηση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα να δοθεί το «ΟΚ» από τη διοίκηση για να ...χτυπήσει η Ιντερ την πόρτα του Ολυμπιακού για τον διεθνή επιθετικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μήτρογλου με τους ερυθρόλευκους είναι ύψους 8 εκατ. ευρώ και ότι η Ιντερ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό για ν' αποκτήσει έναν καλό επιθετικό. Βέβαια η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ιντερ δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου αλλά και ο Ροντόν, ωστόσο οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο έχει πολλές πιθανότητες να είναι τελικά ο παίκτης που θα προτιμήσει ο τεχνικός των «νερατζούρι», Βάλτερ Ματσάρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία στάση πριν το Ρίο...χαλαρά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία στάση πριν το Ρίο...χαλαρά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ