2013-11-19 13:48:07
Φωτογραφία για Η απάντηση του Κώστα Βουτσά για την φωτογραφία με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο
Δεν άφησε αναπάντητη την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, ο Κώστας Βουτσάς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι φοβάται να μιλήσει για τη ΧΑ γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί, προκαλώντας την οργή του κόμματος.

Ο Παναγιώταρος ανάρτησε φωτογραφία του Βουτσά από την περίοδο της επταετίας στην οποία εμφανίζεται να τσουγκρίζει αυγό με το Γεώργιο Παπαδόπουλο, ενώ έγραψε ότι ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε «μάθημα στο… παπατζηλίκι» και μετά μίλησε για την «κακιά χούντα» που καταπίεζε το λαό και τη νεολαία. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με την ειρωνική απορία: «ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του»;​

Από την πλευρά του ο Βουτσάς, σε επικοινωνία που είχε με το prezatv.blogspot.com, τόνισε για τη φωτογραφία: «Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο», θυμίζοντας την περιπέτεια του αξέχαστου Σταύρου Παράβα. Επισήμανε μάλιστα ότι ο διοικητής της ΥΕΝΕΔ το 1973 του έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή, γιατί πήγε στο Πολυτεχνείο να στηρίξει τους φοιτητές.


Αυτό που ξεχνά ο βουλευτής Παναγιώταρος είναι ότι οι καλλιτέχνες εκείνη την εποχή συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, όπου εμφανίζονταν και χουντικοί και έβγαζαν αναγκαστικά φωτογραφίες μαζί τους. Είναι γνωστό ότι η ηγεσία της χούντας «κυνηγούσε» τους δημοφιλείς καλλιτέχνες και προσπαθούσε να επωφεληθεί από την αποδοχή που είχαν στον κόσμο.​

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε την αντιστασιακή δράση του πατέρα του Κώστα Βουτσά, την οποία είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: Protothema
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμείς κι αυτοί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμείς κι αυτοί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ