2013-11-19 15:01:43
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας έχει τεθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. Από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου -εξάλλου κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ.

 Πάντως, ο κ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα συντροφικά μαχαιρώματα λέγοντας ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού -χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής» και στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους».

 ''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ