2013-11-19 17:07:05
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΥ : ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
Ο νεαρός πρωταθλητής μας Απόστολος Χρήστου μιλάει για όλα

Ιστορία...έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ ο Απόστολος Χρήστου. Ο νεαρός κολυμβητής μας "'έσπασε" τα πανελλήνια ρεκόρ στα 50,100,200μ ύπτιο και έδειξε πως είναι η μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ελλάδος! Ο Απόστολος Χρήστου μίλησε στο www.olympiacos.org για τις επιτυχίες του στην Κροατία, για τον Άρη Γρηγοριάδη που του "έσπασε" τα ρεκόρ στα 50 και στα 100μ ύπτιο αλλά και για τον μεγάλο στόχο του, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας που θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου στη Δανία.

"Ήταν ένα σπουδαίο μίτινγκ για μένα. Με σκληρή δουλειά κατάφερα να κάνω πολύ καλούς χρόνους και να... σπάσω πανελλήνια ρεκόρ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι σημαντικό να παίρνεις τα ρεκόρ του Άρη Γρηγοριάδη. Είναι ένας κολυμβητής πρότυπο και έχει γράψει ιστορία στο ύπτιο. Φυσικά θα ήθελα να έχω την πορεία του. Δουλεύω σκληρά και βήμα βήμα θέλω να προχωράω".

Όσο αφορά τους στόχους του ο νεαρός πρωταθλητής περιμένει πως και πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών 25αρας της Δανίας: "Έχω μπροστά μου τρεις εβδομάδες να προετοιμαστώ γι' αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Θέλω να κολυμπήσω κοντά στους χρόνους που έπιασα στην Κροατία και θα παλέψω για το καλύτερο. Στόχος μου δεν είναι το μετάλλιο αλλά οι καλές εμφανίσεις. Θέλω να βελτιώνω συνεχώς τις ατομικές μου επιδόσεις".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ