2013-11-19 20:45:08
Φωτογραφία για Ταξιτζήδες της Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν επίδοξους διαρρήκτες!
Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν οι ιδιοκτήτες των ταξί στην πιάτσα της οδού Μαζαράκη στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Δευτέρας.

Από πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή της Μαζαράκη με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας άκουσαν κάποιον να φωνάζει "Ταξιτζήδες αυτοί που θα βγουν είναι ληστές!" για να συνειδητοποιήσουν ελάχιστα λεπτά αργότερα ότι όντως από την είσοδο της πολυκατοικίας έβγαιναν δύο άνδρες, περίπου 30 ετών. 

Αφού τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία, έγινε γνωστό ότι οι δύο άντρες είχαν σκοπό να ληστέψουν ένα διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο της οικοδομής, όμως το σχέδιο τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, χάρη στον ένοικο που τους αντιλήφθηκε και τους ταξιτζήδες που τους ακινητοποίησαν. 

Αυτό που κάνει το σχέδιο τους σχεδόν κινηματογραφικό είναι ότι οι δύο άνδρες είχαν σκοπό να κατέβουν στο διαμέρισμα από την ταράτσα της πολυκατοικίας χρησιμοποιώντας ως σκάλα τον μεταλλικό σωλήνα που ξήλωσαν από κάποια κεραία τηλεόρασης!!!


Αυτό που κάνει το περιστατικό ακόμα πιο σοβαρό είναι ότι συνέβη στις 18.30 το απόγευμα, σε ώρα δηλαδή που η κίνηση είναι αυξημένη, αν σκεφτεί κανείς και το σημείο της οικοδομής που είναι κεντρικότατο.

Η επέμβαση της αστυνομίας πάντως ήταν άμεση, αλλά οι δράστες δεν θα είχαν συλληφθεί χωρίς τη συνδρομή των αυτοκινητιστών που τους ακινητοποίησαν και ενημέρωσαν τις αρχές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο νεαροί είναι σεσημασμένοι και είχαν μαζί τους "κάρτες πασπαρτού" με τις οποίες μπορούσαν να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας που δεν είναι κλειδωμένες.

alexandroupolisnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ