2013-11-19 23:58:06
Φωτογραφία για Παραμυθιά: Εγκαινιάστηκε η επίσημη λειτουργία του τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή [video]
Σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε η επίσημη λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Μεγάλη ανακούφιση και ασφάλεια αισθάνονται πλέον οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ,με τις υπηρεσίες και την υγειονομική κάλυψη που θα προσφέρει ο τομέας ΕΚΑΒ Παραμυθιάς.

Ξεχωριστή σημασία για την περιοχή και ιδιαίτερα για το Δήμο Σουλίου,αποκτά το γεγονός της λειτουργίας τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά , καθώς μετά τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών πανελλαδικά, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μια υπηρεσία συστήθηκε και λειτουργεί πλήρως στην περιοχή.

Το ΕΚΑΒ στεγάζεται στο κέντρο Υγείας Παραμυθιάς ,στο χώρο των επειγόντων περιστατικών.Σε πρώτο στάδιο , το τμήμα αποτελείται απο 3 διασώστες οι οποίοι με την συνδρομή των υπαρχόντων οδηγών και συνοδών, θα καλύπτουν ολόκληρο το 24 ωρο την ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς.

Οπως είχε τονίσει και πριν απο λίγες ημέρες κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ,ο διευθυντής του παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β. Ηπείρου κ. Βασίλης Παπαδιώτης,η προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση και στελέχωση του ΕΚΑΒ ( οδηγοί, προσωπικό, οχήματα κ. λ. π.) θα συνεχιστεί.


Το στελεχιακό δυναμικό και το προσωπικό του τοπικού τομέα ΕΚΑΒ, θα προσπαθήσουν να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια και στο έργο τους ,το Δήμο Σουλίου.

Δείτε τί δήλωσαν στην κάμερα ,του epirus-tv-news,ο κ.Βασίλης Παπαδιώτης (Διευθυντής 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ) και ο κ. Σταύρος Σταύρου (Προϊστάμενος Προσωπικού και Οικονομικής Διαχείρησης).

epirus-tv-news.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ