2013-11-20 01:04:02
Φωτογραφία για ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ!
Τρομερές εικόνες στο Βουκουρέστι με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να αφιερώνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στον ελληνικό λαό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού τήρησε την υπόσχεσή του και μίλησε στα ...ελληνικά (!), ήταν εμφανώς συγκινημένος και στις πρώτες του δηλώσεις αφιέρωσε τη νίκη στο λαό της χώρας μας που περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της κρίσης.

«H πρόκριση ανήκει στον ελληνικό λαό. Συγχατητήρια στους παίκτες μου γι' αυτά τα δύο παιχνίδια που ήταν φανταστικά. Πάμε...Brazil!», ήταν τα πρώτα του λόγια, στα ελληνικά!

Στη συνέχεια, ο Σάντος είπε πως θα πάρει τη μητέρα του τηλέφωνο καθώς είχε προβλέψει πως θα πέρναγε η Ελλάδα στο Μουντιάλ, ενώ είπε πως η αποψινή επιτυχία είναι και για τον πατέρα του που έκανε χειρουργείο στο γόνατο.

Αρχικά, ανέφερε: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και το είχαμε φέρει στα μέτρα μας. Στο δεύτερο αρχίσαμε με τις ίδιες διαθέσεις, να διαχειριστούμε το 1-0. Η Ρουμανία τα έδωσε όλα. Σε μία φάση χωρίς συνεννόηση δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ. Ήταν λογικό το παιχνίδι να αποκτήσει πολύπλοκες διαστάσεις για μας».


Ενώ πρόσθεσε ότι: «Αντιδράσαμε καλά πάντως γιατί είχαμε πολύ πάθος και καθαρό μυαλό χωρίς να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δικαιωνόμαστε για την προσπάθεια από το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια βέβαια ότι η Ρουμανία δεν μας απείλησε με καθαρές ευκαιρίες. Είχαμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο και τα ευάλωτα σημεία του. Και την Κυριακή κάναμε κλειστή προπόνηση για να δοκιμάσουμε κινήσεις στην πλάτη της άμυνας. Σήμερα ξέραμε ότι η Ρουμανία θα ανέβαινε ψηλά και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε. Δούλεψε αυτό».

Ο Φερνάντο Σάντος, είπε ακόμα: «Ολα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Σε 26 επίσημα παιχνίδια έχουμε χάσει μόνο τρεις φορές. Αλλη μία ήττα σε φιλικό. Δεχόμαστε πολύ δύσκολα γκολ και γι' αυτό είχαμε αυτοπεποίθηση για την πρόκριση. Το παιχνίδι για τη Ρουμανία ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχε καιρό να προκριθεί σε Μουντιάλ. Ισως να μπορέσει να προκριθεί στο επόμενο Euro. Για την κλήρωση; Τώρα που προκριθήκαμε ας έρθει όποιος να 'ναι».

Τέλος, αναφορικά με το αν θα ανανεώσει, είπε: «Η καρδιά μου λέει ναι! Το μυαλό μου όμως, είναι το... ζιζάνιο. Είμαστε στο 50 - 50. Θα δούμε τι θα γίνει».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε πως όλοι στην Ελλάδα θέλουν την παραμονή του και έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση για αυτό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ