2013-11-20 11:12:07
Φωτογραφία για ΘΥΜΩΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ... ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ρονάλντο θύμωσε! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με δύο γκολ έδωσε... ελπίδες πρόκρισης στους Σουηδούς, όμως ο «CR7» το πήρε προσωπικά, εκτέλεσε τρεις φορές τον Ίσακσον και έστειλε μόνος του την Πορτογαλία στο Μουντιάλ.

Όσοι νόμιζαν πως τα μπαράζ ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σουηδία θα εξελιχθούν σε... προσωπική μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκριναν σωστά! Μετά το 1-0 της Λισαβόνας (χάρη σε τέρμα και πάλι του Ρονάλντο) οι Ίβηρες επικράτησαν και στη Στοκχόλμη, 2-3, με τον «CR7» να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο και να στέλνει με εμφατικό τρόπο τη χώρα του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

O επιθετικός της Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 50' και κάπου εκεί έμοιαζαν πως όλα κρίθηκαν. Ο επιθετικός της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, πίστευε ακόμη μέσα του πως κάτι μπορεί να αλλάξει και με δύο δικά του τέρματα (68' και 72') έκανε το 2-1 για τους Σουηδούς και τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Όχι για πολύ όμως... ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γινόταν να σταματήσει και έκανε το 2-2 στο 77ο λεπτό ενώ έβαλε και το... κερασάκι στην τούρτα των Πορτογάλων, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, δύο λεπτά αργότερα (79') διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Σουηδία (Χάμρεν): Ίσακσον, Όλσον, Νίλσον, Άντονσον, Λούστιγκ, Κάλστρομ, Ελμ (46' Σβένσον), Λάρσον (90' Γκέρντ), Κατσανίκλιτς (82' Ντουρμάζ), Ελμάντερ, Ιμπραΐμοβιτς

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίτσιο, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο (52' Αντούνιες), Περέιρα, Μεϊρέλες (73' Καρβάλιο), Νάνι, Μιγκέλ Βελόσο, Μουτίνιο, Ρονάλντο, Αλμέιδα (82' Ρικάρντο Κόστα)

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ