2013-11-20 15:10:05
Φωτογραφία για Δήλωση της Σταυρούλας Ξουλίδου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα των παιδιών
Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα των παιδιών, η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε... την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης και χωρίς να εφησυχάζει η συνείδησή μας τιμούμε σήμερα τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου.

Η σκέψη μας δε μπορεί να μην τρέχει στα εκατομμύρια παιδιά όλου του κόσμου, που καθημερινά στερούνται στοιχειωδών δικαιωμάτων όπως η διατροφή, η υγεία, η ασφάλεια, η ελευθερία, η εκπαίδευση και η κοινωνική παιδεία.

Αποτελεί μέγιστη ανθρωπιστική ευθύνη όλων μας να προστατεύσουμε κάθε πτυχή της ζωής των παιδιών, που είναι το μέλλον του πλανήτη και η μόνη ελπίδα για τη βελτίωση και σωτηρία του ανθρώπινου είδους. Η ευθύνη όλων μας απέναντι στα παιδιά είναι να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και να απολαμβάνουν πλήρως τα δικαιώματά τους.

Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά και η κοινωνία στο σύνολό της οφείλει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη του ανθρώπινου ιδεώδους, έτσι ώστε να μην αντικρύσουμε ποτέ ξανά την εικόνα παιδιών - θυμάτων πολέμου, κακοποίησης, βίας, ρατσισμού και οικονομικής εξαθλίωσης».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ