2013-11-20 18:07:59
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ''ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ'' ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ
Επικρίσεις ΔΗΜΑΡ για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Κυβερνητικός περιφερόμενος θίασος δήθεν αντίστασης στην τρόικα

Σε έναν «νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιου φορέα», προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας για νέες απολύσεις, καταλήγουν οι «υποτιθέμενες» διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι «υπερήφανες κραυγές» ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δρομολογείται η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, ενώ η νέα φορολογία για τα ακίνητα χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία, καθώς «οδηγεί στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας για ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας» .

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το «αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, η διάλυση της οικονομίας και η κοινωνική ισοπέδωση» έχουν αναδειχτεί σε όλες τους τις διαστάσεις και καμιά επικοινωνιακή προσπάθεια εκ μέρους της «αδύναμης και πολιτικά απονομιμοποιημένης κυβέρνησης» δεν μπορεί να  σκεπάσει την τραγική πραγματικότητα.


Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει τάχιστα και, όσο πιο γρήγορα ανατραπεί, τόσο το καλύτερο για τον τόπο και το λαό μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Επικρίσεις ΔΗΜΑΡ για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την τακτική της στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα διατύπωσε και η ΔΗΜΑΡ. Όπως λέει, η κυβέρνηση λαθεμένα προσήλθε στις διαπραγματεύσεις έχοντας εγκαταλείψει την επί ένα μήνα διακηρυσσόμενη άποψή της για δημοσιονομικό κενό 500 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, «Απέναντι στις γιγαντωμένες απαιτήσεις της τρόικας για όλα τα προαπαιτούμενα, η κυβέρνηση οφείλει να αποκρούσει τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, να προστατεύσει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, να αποτρέψει την εκ νέου επιβάρυνση της ακίνητης περιουσίας, και να απορρίψει κάθε ιδέα για περαιτέρω περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων».

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Κυβερνητικός περιφερόμενος θίασος δήθεν αντίστασης στην τρόικα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε  και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, με αφορμή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Ενώ ο κυβερνητικός περιφερόμενος θίασος συνεχίζει να παίζει το αποτυχημένο έργο της δήθεν αντίστασης στην τρόικα, την ίδια στιγμή προχωρά σε ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, σε φοροληστρικό ρεσάλτο στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων που κινδυνεύουν πλέον να χάσουν τα σπίτια τους και σε λουκέτα στις ΔΕΚΟ, αυξάνοντας τις στρατιές των ανέργων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ