2013-11-20 18:41:07
Φωτογραφία για Ασφαλιστικές εταιρίες, ΕΠΥ και εταιρίες διαμεσολάβησης ελέγχει η ΔΕΙΑ, καθηκόντως!
Δημιουργική ανταπόκριση είχε το χθεσινό δημοσίευμα του nextdeal.gr για τους ελέγχους της ΔΕΙΑ σε εταιρίες διαμεσολάβησης και υπαλλήλους όπως η... GRAND, ENTERPRISE, BROKINS, ΕΛΠΑ και άλλες μεσιτικές για όλα τα θέματα λειτουργίας και για συμβόλαια ταυτάριθμα ή οτιδήποτε.

Η είδηση θέτει τέλος σε φημολογίες περί ανεξέλεγκτων καταστάσεων. Οι χρήσιμοι έλεγχοι υπέρ των καταναλωτών που διενεργεί καθηκόντως η ΔΕΙΑ αναδεικνύουν το γεγονός (και ήταν είδηση για το nextdeal.gr) ότι γίνονται έλεγχοι παντού σε ασφαλιστικές εταιρίες, ΕΠΥ και μεσίτες διαμεσολάβησης και ότι όλα τα στοιχεία για όλους υπάρχουν στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες θα ενεργήσουν ότι προβλέπει η νομοθεσία.

Οι έλεγχοι έγιναν μετά από ραντεβού αρμοδίως σε κλίμα συνεργασίας και το αποτέλεσμά τους σίγουρα θα ωφελήσει την ασφαλιστική μας αγορά που αναμένει τις ανακοινώσεις της ΔΕΙΑ. Η αγορά μας και κυρίως οι διαμεσολαβούντες και καταναλωτές περιμένουν από τη ΔΕΙΑ και σχετικούς ελέγχους στα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ σχήματα και την ανεξέλεγκτη διείσδυσή τους στην αγορά με πολλές συνέπειες! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ