2013-11-20 23:36:06
Φωτογραφία για Απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:«Το δικό μας κόμμα, είναι το Μαρούσι»
Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου , στην οποία γίνεται αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου Τύπου του Δήμου, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω Πρώτον, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου απάντησε στο περιεχόμενο ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης Κόντρα στον Καιρό, που σχολίαζε το περιεχόμενο της ομιλίας του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Αυτός είναι ο θεσμικός ρόλος του Γραφείου Τύπου του Δήμου, να απαντά μεταξύ άλλων και στα σχόλια της αντιπολίτευσης που αφορούν τη Δημοτική Αρχή.

Δεύτερον, ενώ η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου απευθύνεται στη δημοτική παράταξη Κόντρα στον Καιρό, βλέπουμε να απαντά σε αυτήν ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου. Κι εύλογα αναρωτιόμαστε , τι συμβαίνει ; Ταυτίζεται απόλυτα η παράταξη Κόντρα στον Καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, ώστε να δέχεται να απαντά για λογαριασμό της; Κι αν πράγματι συμβαίνει αυτό, έτσι υπηρετεί το θεσμικό της ρόλο η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη; Λειτουργώντας ως φερέφωνο του συγκεκριμένου κομματικού χώρου;


Τρίτον, η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και το Γραφείο Τύπου ποτέ δεν έγιναν παράρτημα κανενός κόμματος. ΠΟΤΕ. Το μόνο κόμμα που υπηρετεί με συνέπεια η Διοίκηση Πατούλη από το 2007 μέχρι σήμερα, είναι το «κόμμα του Αμαρουσίου». Γι αυτό και υπερψηφίστηκε από το 57% του μαρουσιώτικου λαού στις προηγούμενες εκλογές, όταν η παράταξη που εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ έδινε αγώνα για να εξασφαλίσει την είσοδο της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μαθήματα λοιπόν ανεξαρτησίας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχόμαστε.

Τέλος, αν κάποιοι επιθυμούν να μετατρέψουμε τις επόμενες δημοτικές εκλογές σε αναμέτρηση κομμάτων, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Για τη Διοίκηση Πατούλη προτεραιότητα είναι το Μαρούσι και η επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Η Διοίκηση Πατούλη θα κριθεί από το σημαντικό έργο που έχει ήδη επιτελέσει σε όλη την πόλη , σε κάθε γειτονιά. Αλλά και από το σχέδιο που θα παρουσιάσει για τη μελλοντική ανάπτυξη του προαστίου μας. Αυτοί που δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε έργο για την πόλη, αλλά ούτε και σχέδιο για το μέλλον , αναζητούν «σανίδα πολιτικής σωτηρίας και επιβίωσης», στις κομματικές αγκαλιές.

Οι πολίτες θα μας κρίνουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ