2013-11-21 13:23:04
Φωτογραφία για Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ... ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ
Έως το τέλος του έτους, η Μάλαγα θα δώσει 12 παιχνίδια σε 38 ημέρες. Επτά για τη Liga Endesa και πέντε για την Euroleague. Σε αυτά θα αποφασιστεί η πρόκριση στο Copa del Rey και το ΤΟΡ16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η "La Opinion de Malaga" μέτρησε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, μέχρι να ολοκληρωθεί το 2013. Είναι 12 -εκ των οποίων τα οκτώ εκτός του Martin Carpena- σε 38 ημέρες.

Σε αυτά θα καθοριστεί η μοίρα της ομάδας στη Euroleague -αν θα προκριθεί δηλαδή, στο ΤΟΡ16- και αν θα πάρει μια θέση ή όχι στο Copa del Rey, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στη Μάλαγα. Προς το παρόν, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (στο Copa del Rey φτάνουν όσοι είναι στην οκτάδα, στο τέλος του πρώτου γύρου της ισπανικής λίγκας) και έχει μπροστά της επτά ματς, έως τη λήξη της χρονιάς. Τα πέντε εξ αυτών είναι στο Μπιλμπάο, τη Βαρκελώνη, τη Φουενλαμπράδα και την Ομπραντόιρο, ενώ ο Πλάθα και οι παίκτες του θα γίνουν οικοδεσπότες στα παιχνίδια με την Κανάριας και τη Σαραγόσα.

Στα της Euroleague, θέλει δύο -ιδανικά τρεις- νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να μπει στις 16 καλύτερες ομάδες. Το πρόγραμμα ξεκινά με το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του πρωταθλητή Ευρώπης, ακολουθεί το ταξίδι στην Πολωνία για τη Ζιελόνα Γκόρα, εκείνο στην Κωνσταντινούπολη, για τη Γαλατασαράι, η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Μπάγερν και η πτήση για τη Σιένα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ