2013-11-21 17:24:23
Φωτογραφία για Υπέβαλε την παραίτησή του ο δήμαρχος Βόλβης... !!!
Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης,  

 

όπως είχε προαναγγείλει τον Οκτώβριο, εκκινώντας τη διαδικασία εκλογής νέου δημάρχου Βόλβης.

Στην ειδική απολογιστική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης, στις 13 Οκτωβρίου 2013, ο κ. Γαλαμάτης είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί, καθώς και ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

Αναφορικά με τους λόγους της παραίτησής του είχε σημειώσει, μεταξύ άλλων, ότι κατά τους μήνες που απέμεναν έως τις εκλογές θα λαμβάνονταν ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του δήμου και δεν έκρινε πολιτικά και ηθικά ορθό να αποφασίσει ο ίδιος για λύσεις για τις οποίες δεν θα έδινε τη δυνατότητα στους πολίτες να τον κρίνουν.

Από τη στιγμή που θα γίνει δεκτή η παραίτηση του κ. Γαλαμάτη, εντός 15 ημερών θα συγκληθεί η δημοτική ομάδα στην οποία ήταν επικεφαλής και θα προχωρήσει σε αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου δημάρχου Βόλβης.


Της παραίτησης του κ. Γαλαμάτη προηγήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2013, όπου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014 του δήμου Βόλβης.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Αθάνασιος Καρούντζος, μετά τη συνάντηση του με τον κ. Γαλαμάτη δήλωσε: «Στενοχωριέμαι βαθύτατα για την υποβολή της παραίτησης σας από τη θέση του δημάρχου Βόλβης, καθώς πιστεύω ότι ανθρώπους του επιπέδου και της αποτελεσματικότητάς σας, τους έχει ανάγκη η Αυτοδιοίκηση»...
enet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ... ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ... ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ