2013-11-21 20:21:11
Φωτογραφία για «Τιμή στους Μενιαδιάτες ήρωες»
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Δήμο Αχαρνών.

Μετά την επίσημη δοξολογία που τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Βλασίου Αχαρνών εκφωνήθηκε ο «πανηγυρικός της ημέρας» από τον υποπτέραρχο(Ι) κ. Χρήστο Χριστοδούλου, Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (Δ.Α.Υ.).

Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στέφανων στην προτομή του Μητρου Λεκκα στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Κατόπιν της ιστορικής έρευνας της ΙΛΕΑ και της παρουσίασης των ονομάτων των Μενιδιατών ηρώων, πεσόντων και εκτελεσθέντων το 1940, στην εκδήλωση της 27ης Οκτωβρίου 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήριος Ντούρος τίμησε αυτούς τους ήρωες, προχωρώντας στην κατασκευή μαρμάρινης αναθηματικής πλάκας στο Μνημείο Ηρώων.

Επιπλέον στις οικογένειες των ηρώων πεσόντων που ήταν παρόντες στην τελετή, μοιράστηκαν έπαινοι που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Η τελετή έκλεισε με τα αποκαλυπτήρια της πλάκας και εν συνεχεία έγινε ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήριος Ντούρος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλεως μας, μέλη των ενόπλων δυνάμεων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανευρωπαϊκός Ολυμπιακός...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανευρωπαϊκός Ολυμπιακός...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ